• Lorem ipsum

Nieuw in ons assortiment: Alabastine en Polyfilla Pro

20 Oct 2020

Hoewel we een breed scala aan merken en producten binnen ons assortiment, blijven wij ons speciaal voor jou innoveren. Merken en producten die een relevante waarde hebben worden toegevoegd aan ons assortiment. Om jou up-to-date te houden van de laatste wijzigingen geven wij een inkijk in onze nieuwste aanwinsten. Vandaag in nieuw in ons assortiment: Alabastine en Polyfilla Pro.

Wat is Alabastine?

Alabastine is gespecialiseerd in het voorbehandelen van verschillende ondergronden. Denk hierbij aan stenen, betonnen, houten en kunststof ondergronden. Met de voorbehandelingsmiddelen van Alabastine begin jij voortvarend aan je klus en het een positief effect hebben op je eindresultaat. Alabastine is geschikt voor zowel de doe-het-zelver en de professionele klusser.

Producten van Alabastine bij De Verfzaak

Met meer dan 100 producten van Alabastine in ons assortiment vind je altijd wat je zoekt bij De Verfzaak. Bij vrijwel iedere klus komen producten van dit merk van pas. Producten variëren van voorstrijkmiddelen tot afbijt, en van houtvullers tot reinigers.

De producten van Alabastine staan bekend om de hoge kwaliteit. Deze producten doen exact wat van ze gevraagd wordt en zijn niet schadelijk voor de rest van je klus. Daarom zijn producten van dit merk met recht een betrouwbare voorbereider te noemen. 

Wat is Polyfilla Pro?

Polyfilla Pro is net als Alabastine gespecialiseerd in voorbereidende producten van je klus. Met verschillende voorbehandelingsproducten voor verschillende ondergronden is voor iedere toepassing een oplossing. Polyfilla Pro werkt ter verbetering van de productlijn samen met bekende verfmerken. Op deze manier gaan Polyfilla’s producten zo goed mogelijk samen met de behoeften van professionele schilders.

Producten van Polyfilla Pro bij De Verfzaak

Met een uitgebreid assortiment is Polyfilla Pro sterk vertegenwoordigd bij De Verfzaak. Of je nu duurzaam wil repareren of je hout wil ontvetten, met de producten van Polyfilla Pro ben je op het juiste adres.

Heb je vragen over een van onze Alabastine en Polyfilla Pro producten of ben je toe aan advies bij je aankomende klus? Neem dan contact op met onze klantenservice. Deze staat voor je klaar om jouw project tot een mooi einde te brengen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »