• Lorem ipsum

Polyfilla Pro

Toon:
Toon:

Polyfilla Pro

De perfecte start voor een mooi eindresultaat; dat is het motto van Polyfilla Pro. Dit merk is gespecialiseerd in voorbereidende producten voor je klus. De naam Polyfilla ontstaat in 1964 in Frankrijk, na de Europese expansie van Alabastine. In 2008 wordt het merk overgenomen door AkzoNobel, en de naam veranderd naar Polyfilla Pro. Sinds 2011 is deze naam ook een bekende speler op de Nederlandse markt.

Polyfilla Pro wil met zijn producten inspelen op de behoeften van professionele schilders en werkt nauw samen met enkele bekende verfmerken zodat de producten zo goed mogelijk samengaan met de vraag.

Polyfilla Pro producten bij De Verfzaak

Met een compleet assortiment biedt Polyfilla Pro een oplossing in het voorbehandelen van de ondergrond in kwestie. Dit kan een binnenmuur zijn, een gevel of een houtwerk. Voor iedere toepassing heeft dit merk een oplossing. Dit zijn enkele veelgebruikte producten:

Polyfilla Pro F220 Vulmiddel   lichtgewicht vulmiddel voor gaten/scheuren in hout, beton, steen en andere minerale ondergronden.
Polyfilla Pro W350 2K Houtreperatiepasta   duurzaam repareren van houtrot of andere houtbeschadigingen.
Polyfilla Pro S600 Universeel Reinigingsmiddel   ontvetten/reinigen van hout, steen of kunststof.

Heb je vragen over een van de Polyfilla Pro producten, of ben je toe aan passend advies? Neem dan contact op met onze klantenservice.