• Lorem ipsum

Alabastine

Toon:
Alabastine MuurGlad
Alabastine MuurGlad
€20,30€18,27
Alabastine MDF Vuller 330 gr
Alabastine MDF Vuller 330 gr
Vuller voor MDF, geeft een spiegelglad eindresultaat.
€12,15€10,94
Alabastine Houtrot Impregneer 250 ml
Alabastine Houtrot Impregneer 250 ml
Met de Alabastine Houtrot Impregneer kun je doorgerot hout simpelweg versterken, zodat het nog een lange tijd mee kan. De impregneer waant zich diep in het hout en maakt van zacht hout weer hard hout.
€17,50€15,75
Alabastine Houtrotvuller
Alabastine Houtrotvuller
€50,05€45,05
Toon:

Alabastine

Zoals je weet vind je in de webshop van De Verfzaak verf van absolute topmerken zoals Sikkens, Sigma, Wijzonol en Drost, maar daar houdt het assortiment natuurlijk niet op. Een goede voorbereiding is het halve werk. Met dit spreekwoord start eigenlijk elke klus. Een van de merken die hierin is gespecialiseerd is Alabastine. 

Voor vrijwel elke klus hebben zij producten die jouw project een stuk makkelijker maken. Ben je benieuwd wat Alabastine voor je kan betekenen en wat dit topmerk allemaal voor je in petto heeft? Lees dan snel verder. Op deze pagina hebben we alle informatie over Alabastine voor je verzameld.

Alabastine muurglad: dé voorbereiding voor jouw muur

Assortiment van Alabastine is ongelooflijk uitgebreid. Zo vind je in de webshop en in de filialen van De Verfzaak meer dan 100 producten van dit merk. Een van dé toppers van Alabastine is Alabastine Muurglad en dit product verdient het zeker om even extra in het zonnetje te worden gezet. 

Alabastine Muurglad komt om de hoek kijken wanneer je een muur wil gaan verven die niet helemaal glad is. Denk bijvoorbeeld aan een structuurmuur of een wat oudere muur die door de jaren heen wat van de pure gladheid is verloren. Een optie is om dat ‘gewoon’ met de kwasten en verf aan de slag te gaan, maar de kans is dan groot dat je later voor verrassingen komt te staan.

Om die niet zo’n fijne verrassingen voor te blijven is het aan te raden om Alabastine Muurglad te gebruiken. Met Alabastine Muurglad maak je zelf je muur weer helemaal glad en daarmee zet je de basis voor een muur die weer helemaal als nieuw gaat ogen. De verf zal later dan een stuk beter hechten waardoor je in lengte van jaren van het eindresultaat kunt genieten.

Verschillende vullers

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen is Alabastine Muurglad ideaal om complete muren voor te behandelen die niet glad genoeg zijn om een nieuwe laag verf op aan te brengen. Maar wat moet je doen als je een gladde muur hebt met maar één of twee oneffenheden of een vrijwel intact tuinmeubel met maar een paar kleine beschadigingen. Ook voor die relatief kleine herstelwerkzaamheden vind je binnen het assortiment van Alabastine precies wat je nodig hebt. Dit merk heeft veel verschillende vuller voor verschillende ondergronden die je altijd uit de brand helpen.

Een goed voorbeeld hiervan is het herstellen van hout. Een reguliere houtvuller zoals Supersterke Houtvuller is bij veel reparaties al voldoende, maar vergeet vooral niet het volledige assortiment van Alabastine in je achterhoofd te houden. De kans is namelijk aanwezig dat er binnen dit assortiment een nóg betere oplossing beschikbaar is. Alabastine Houtrotvuller is hier een goed voorbeeld van. Deze houtvuller is specifiek bedoeld voor beschadigingen die zijn veroorzaakt door houtrot.

Uiteraard is hout niet de enige ondergrond waarvoor Alabastine vullers heeft ontwikkeld. Om je een goed beeld te geven van de diverse mogelijkheden hebben we hieronder een paar varianten voor je op een rijtje gezet.

Alabastine Sneldrogende Grote Gatenvuller → Voor het vullen van gaten tot wel 10 cm diep

Alabastine MDF vuller → Voor het opvullen van MDF

Alabastine Gipsplaatvuller → Hiermee vul je naden tussen gipsplaten

Voorstrijk

Wanneer je een nieuwbouwhuis in gaat richten is de kans groot dat je ontdekt dat de muren een zuigende werking hebben. Dit heeft een grote invloed als je meteen met verf of behang aan de slag gaat en daarom is het slim om die zuigende werking zo snel mogelijk tot een minimum te reduceren en laat Alabastine daar nu net de juiste middelen voor hebben. Alabastine voorstrijk gebruik je zoals gezegd om de muur voor te behandelen voor de uiteindelijke klus. Met Alabastine voorstrijk haal je de zuigende werking van de muur weg waardoor de toplaag, verf of behang, veel beter zal hechten en ook veel langer mooi zal blijven.

Overig assortiment

Hierboven heb je de populairste producten van Alabastine de revue te passeren, maar dat is nog lang niet alles. Het is onmogelijk om elk product van dit topmerk apart te beschrijven, maar zoals je ziet is het assortiment ongelooflijk uitgebreid. Heb je en klus in de planning staan en ben je voornemens om de ondergrond te behandelen of om kleine reparaties uit te voeren. Vergeet dan niet om het assortiment van Alabastine te bekijken. Van voegenreparatie tot afbijt en van polyester reparatie tot universele ontvetter: Alabastine heeft alles in huis om jouw klus een stuk makkelijker te maken.

Meer over Alabastine

Dat de ontwikkelaars van Alabastine over de nodige ervaring beschikking mag met recht een understatement worden genoemd. Dit van oorsprong Britse bedrijf vestigde zich in 1956 in Ammerzoden onder naam Alabastine Holland. In de decennia daarna slaagde Alabastine erin om het assortiment en de kennis steeds verder uit te breiden wat uiteindelijk resulteerde in een prachtig bedrijf waar meer dan 140 mensen werken. Tegenwoordig maakt Alabastine deel uit van AkzoNobel.

Passend advies van De Verfzaak

Zoals je ziet kun je bij De Verfzaak niet alleen terecht voor verf in alle kleuren en voor alle gronden, maar ook voor producten die de verfklus een stuk makkelijker maken. Alabastine kan gezien worden als één van die merken die van de voorbereiding een fijne klus maakt. We kunnen het ons goed voorstellen dat je na het leven van deze pagina nog met enkele vragen zit. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Welke houtvuller heb ik nodig voor mijn tuinhuisje?
  • Hoeveel liter Muurglad heb ik nodig voor mijn slaapkamermuren?
  • Hoe lang kan ik houtrotvuller bewaren?

Voor deze en al die andere aan verf gerelateerde vragen ben je bij onze specialisten aan het juiste adres. Bezoek bijvoorbeeld één van onze filialen en haak een specialist aan. Op die manier sla je gegarandeerd twee vliegen in één klap: de nodige kennis en de mogelijkheid om meteen alles te kopen wat je nodig hebt. Ben jij van plan om je benodigdheden online te bestellen, maar heb je wel behoefte aan passend advies? Dat kan! Stuur ons dan een e-mail met al je vragen of bel ons even. We helpen je graag verder op weg naar de ultieme klus!