• Lorem ipsum

Hoogglans muurverf

Toon:
Drost Devecryl Hoogglans
Drost Devecryl Hoogglans
Topklasse professioneel
  • Geschikt voor binnen & buiten
  • Hoogglans muurverf
  • Uitstekend reinigbaar
75,96 60,77
Toon:

Hoogglans muurverf

Kies eens voor iets anders en ga aan de slag met hoogglans muurverf! De muurverf in deze glansgraad is zeer schaars, aangezien het gros van de muurverf een matglans dan wel zijdeglans heeft. Echter maakt dit een muurverf met een hoogglanzende uitstraling niet minder mooi. Op deze pagina vind je alle hoogglans muurverf in ons assortiment!

Hoogglans is de hoogste glansgraad van allemaal met een percentage van >75%. Producten met hoogglans worden veelal buitenshuis gebruikt, bijvoorbeeld in lakken en beitsen. De reden hierachter is dat hoogglans verf beter bestand is tegen weersinvloeden en een hogere buitenduurzaamheid heeft. 

Hoogglans muurverf bij De Verfzaak

Drost Devecryl Hoogglans is de populairste hoogglans muurverf in ons assortiment. Deze Drost muurverf is geschikt voor binnen- en buiten en heeft vele eigenschappen, waaronder een uitstekende verwerking en goede schrobvastheid. 

Wellicht ga je graag aan de slag met hoogglans muurverf, maar zit je nog met een aantal vragen waar je antwoord op wil hebben. Neem in dat geval contact op met onze klantenservice. De specialisten van De Verfzaak adviseren je graag en helpen je met het uitzoeken van de juiste verf. Met advies van De Verfzaak kies jij de juiste hoogglans muurverf!