• Lorem ipsum

Wijzonol muurverf

Toon:
Wijzonol Wijzotex Mat
Wijzonol Wijzotex Mat
De Wijzonol Wijzotex Mat is een makkelijk te verwerken, matte muurverf voor binnen, op basis van een duurzaam verkregen bindmiddel.
  €159,72€54,95
  Wijzonol Superdek Muurverf
  Wijzonol Superdek Muurverf
  Zeer goede dekkende, waterverdunbare, matte en gladde muurverf op basis van een duurzaam verkregen bindmiddel.
   €103,60€49,95
   Wijzonol Projectlatex
   Wijzonol Projectlatex
   De Wijzonol Projectlatex muurverf is een goed dekkende en makkelijk te verwerkbare muurverf voor binnen.
    €39,95
    Wijzonol Muurverf Extramat
    Wijzonol Muurverf Extramat
    Muurverf Extramat van Wijzonol is een waterverdunbare, hoogwaardige, volledig matte en aanzetvrije, gladde muurverf voor binnen op basis van een duurzaam verkregen bindmiddel.
     €171,50€89,95
     Wijzonol Latex
     Wijzonol Latex
     Wijzonol Latex is geschikt voor het latexen van je binnenwanden en plafonds. Goed reinigbaar, duurzaam en dekt perfect.
      €81,05€39,95
      Wijzonol Muurverf Mat
      Wijzonol Muurverf Mat
      Duurzaam muurverven met deze Wijzonol muurverf is mogelijk. Daarnaast zijn je muren goed reinigbaar en perfect dekkend.
       €150,10€79,95
       Wijzonol Muurverf Extra Reinigbaar
       Wijzonol Muurverf Extra Reinigbaar
       Extra goed reinigen van je muren en plafonds? Met de Wijzonol binnenmuurverf worden deze plekken specifiek behandeld.
        €31,55€20,51
        Wijzonol Muurverf voor Buiten
        Wijzonol Muurverf voor Buiten
        Wijzonol Muurverf voor Buiten is een watergedragen, eiglanzende en uitstekend buitenduurzame, gladde muurverf, op basis van acrylaatdispersie.
         €28,60€18,59
         Wijzonol Spacklatex
         Wijzonol Spacklatex
         Wijzonol Spacklatex is een matte, gladde muurverf voor binnen. Zorg voor een matte glans met deze muurverf die verder aanzetvrij, spatarm en gemakkelijk te verwerken is.
          €171,86€111,71
          Wijzonol Wijzotex Extra Mat
          Wijzonol Wijzotex Extra Mat
          Wijzotex Extra Mat is een matte, gladde muurverf voor zowel binnen als buiten (indien beschut). Gemakkelijk te schrobben, aanzetvrij en goed dekkend.
           €214,50€139,43
           Wijzonol Wijzotex Extra Reinigbaar
           Wijzonol Wijzotex Extra Reinigbaar
           Wijzonol Wijzotex mat Extra Reinigbaar, de Wijzotex matte muurverf voor binnen die makkelijk en goed te reinigen is.
            €141,86€98,77
            Wijzonol Wijzoplex Eiglans
            Wijzonol Wijzoplex Eiglans
            Wijzonol Wijzoplex Eiglans is de eiglanzende muurverf voor buiten. Goed reinigbaar en extreem buitenduurzaam!
             €281,95€188,77
             Wijzonol Wijzoplex Gevelcoat
             Wijzonol Wijzoplex Gevelcoat
             Wijzonol Wijzoplex Gevelcoat is een gladde muurverf voor buiten. In deze omgeving is de Wijzoplex Gevelcoat buitenduurzaam, waterafstotend en zelfreinigend.
              €346,49€293,66
              Toon:

              Wijzonol muurverf

              Wanneer je een de kinderkamer gaat schilderen, het muurtje tussen het huis en de schuur eindelijk eens van een nieuw kleurtje gaat voorzien of beneden in de woonkamer voor een nieuwe look gaat, loop je hoe dan ook tegen de volgende vraag aan: welke muurverf ga ik eigenlijk gebruiken? 

              Zoals je ongetwijfeld weet vind je in de webshop van De Verfzaak een ongelooflijk uitgebreid assortiment op het gebied van muurverf. Daarom kan het best lastig zijn om de juiste keuze te maken voor jouw project. Zo nu en dan zetten we een bepaalde verfsoort of kleur in de spotlights. Dat is niet alleen leerzaam, maar zo zie je ook in een mum van tijd of de door ons behandelde verfsoort of kleur bij je past. Deze keer is het de beurt aan Wijzonol muurverf. Lees snel verder en ontdek wat dit topmerk voor je kan betekenen.

              Direct naar populaire Wijzonol muurverf kleuren:

              Muurverf voor binnen

              In de wereld van verf zijn er veel merken die de claim mogen leggen dat ze echte topkwaliteit leveren. Een van die merken is het oer-hollandse Wijzonol. In de webshop van De Verfzaak vind je veel verf van deze fabrikant en dat is niet toevallig. Wanneer je besluit om Wijzonol muurverf aan te schaffen voor jouw klus weet je zeker dat je kwalitatief goede verf in huis haalt.

              Muurverf is echter een grote categorie en voordat je besluit om één of meerdere potten of emmers Wijzonol muurverf te kopen is het belangrijk dat je goed in kaart brengt wat voor muurverf je precies nodig hebt. Zo is er een verschil tussen muurverf voor binnen en voor buiten. Muurverf voor buiten moet tegenstand kunnen bieden aan het Nederlandse klimaat, terwijl muurverf voor binnen weer aan andere eisen moet voldoen.

              In dit geval kies je dus voor muurverf voor binnen, maar welke soort precies. Zo heb je onder andere de keuze uit mat, zijdeglans, extra mat en hoogglans. Kortom: er is misschien wel meer te kiezen dan je zou denken. Om je een kijkje te bieden in het assortiment van Wijzonol hebben we op deze pagina alle verschillende soorten muurverf voor je verzameld. Ontdek de verschillen en kies de soort uit die het beste bij jouw verfklus past. Zit jouw verf er niet tussen? Vergeet dan niet om het volledige assortiment van Wijzonol goed door te spitten. 

              Muurverf voor buiten

              Het zal je niet als een verrassing in de oren klinken dat muurverf voor buiten aan strenge eisen moet voldoen. Een goed eindresultaat is uiteraard belangrijk, maar het is ook fijn als dat eindresultaat tot in lengte van jaren zichtbaar blijft. Wijzonol muurverf voor buiten combineert de belangrijkste eigenschappen met elkaar zodat je de muurverf niet alleen makkelijk aan kunt brengen, maar dat je ook lekker lang kunt genieten van het resultaat.

              Het weer speelt hierbij een cruciale rol. De verf moet niet alleen bestand zijn tegen veel regen, wind en kou, maar natuurlijk ook tegen uv-straling. De zon kan een flinke bedreiging vormen. Wijzonol doet er alles aan om die bedreiging de kop in te drukken met kwalitatief goede muurverf voor buiten.

              Net als bij muurverf voor binnen kan het bij de buitenvariant lastig zijn om de juiste knopen door te hakken. Welke muurverf heb ik eigenlijk nodig? Het assortiment van Wijzonol is lekker uitgebreid, maar dat kan ervoor zorgen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. We adviseren je daarom om goed de verpakkingsteksten te lezen en informatie in te winnen in de webshop van De Verfzaak. Klik op een product dat wellicht aansluit bij jouw wensen en lees de beschrijving. In deze beschrijving vind je de nodige informatie. Denk aan de ondergrond waarop de verf gebruikt kan worden en de samenstelling van de verf.

              Wijzonol muurverf laten mengen door De Verfzaak

              Populaire kleuren zoals RAL 9010 en RAL 9001 worden door de bekende merken zoals Wijzonol op grote schaal geproduceerd, maar dat is natuurlijk niet bij alle kleuren het geval. Heb jij een specifieke kleur op het oog? Laat die kleur dan door ons mengen en creëer zo Wijzonol muurverf in jouw favoriete kleur. Het enige dat je daarvoor nodig hebt is de unieke kleurcode van jouw kleur. We vragen je wel om zeker te zijn van je zaak voordat je tot actie overgaat. Gemengde verf kan niet worden geretourneerd.

              Meer over Wijzonol

              Kies je voor Wijzonol, dan kies je voor pure Nederlandse kwaliteit. Dat Wijzonol kwaliteit levert staat buiten kijf. De geschiedenis van dit merk gaat namelijk helemaal terug tot 1916 en dat betekent dat Wijzonol er nu al meer dan 100 jaar in slaagt om goede verf te leveren aan doorgewinterde professionals en fanatieke doe-het-zelvers. Wat opvalt bij Wijzonol is dat dit bedrijf nooit op de lauweren rust en zich puur focust op het produceren van verf, maar dat nieuwe ontwikkelingen en innovatie in het algemeen een groot deel uitmaken van de dagelijkse werkzaamheden. Dit resulteert keer op keer in nieuwe verfsoorten en samenstellingen waarmee de grenzen van alles dat mogelijk met de huidige technieken worden opgezocht. Kortom, een merk dat ervaring met een heldere toekomstvisie combineert om zo klanten meer dan tevreden te stellen.

              Passend advies

              Op deze pagina hebben we je laten zien wat Wijzonol voor je in petto heeft op het gebied van muurverf, maar dat betekent niet dat je meteen 100% zeker weet welke muurverf je nodig hebt voor jouw klus. Voor vragen over muurverf én al die andere klusvragen kun je bij ons terecht. Bezoek één van onze acht filialen en praat met een specialist over jouw project. Daardoor begin je vast en zeker met een fijner gevoel aan jouw verfklus. Ben je van plan om jouw verf online in de webshop van De Verfzaak te bestellen, maar heb je wel de behoefte aan passend advies? Neem dan contact op met de klantenservice.

              Denk bijvoorbeeld aan de antwoorden op vragen zoals:

              • Hoeveel liter Wijzonol muurverf heb ik nodig voor mijn klus?
              • Hoe moet ik de ondergrond behandelen voordat ik aan de slag ga?
              • Heb ik voor deze muurverf een roller of een kwast nodig?
              • Hoeveel lagen moet ik aanbrengen voor het beste resultaat?