• Lorem ipsum

Betonlook behang

Toon:
Dutch Wallcoverings Behang Exposure Betonlook Grijs/Groen Ep3001
Dutch Wallcoverings Behang Exposure Betonlook Grijs/Groen Ep3001
Grijs/groen behang met een betonlook.
Vliesbehang
 • Lengte 10 m
 • Breedte 53 cm
19,95
Dutch Wallcoverings TP1011
Dutch Wallcoverings TP1011
De TP1011 van het merk Dutch Wallcoverings komt uit de collectie Textured Plains. Het heeft een betonlook print en is voorzien van een hoogwaardige kwaliteit.
  19,95
  Toon:

  Betonlook behang

  Wat is betonlook behang en hoe ziet beton behang eruit?

  Betonlook behang is een soort behang met de print van beton. Denk hierbij aan een betonnen muur of betonnen vloer zoals je die kent in een industriële omgeving zoals een huis, fabriek of ander gebouw.

  Kenmerkend aan betonlook behang zijn de lichtgrijze, grijze of donkergrijze kleuren. Ook kunnen er zwart-, wit- en bruintinten verwerkt zijn in betonlook behang. Andere kenmerken van behang betonlook zijn decoratieve betonscheuren en slordige vlekken en strepen.

  Beton behang is geschikt voor diverse ruimtes en muren. Denk aan particuliere woningen, maar ook bedrijfspanden zoals winkels, kapperszaken, hotels en horeca. Betonlook behang geeft ook een prachtige eerste indruk bij de entree, receptie, ontvangstruimtes of wachtkamers.

  Waar is behang betonlook geschikt voor en welke stijlen kan ik ermee creëren?

  Als je gaat verhuizen, ga je natuurlijk nadenken of behang betonlook past bij het interieur. Neem je het uiterlijk van het oude interieur mee, of ga je voor een nieuwe, frisse look en uitstraling? Welke stijl of kleuren van meubels of accessoires je ook hebt, de muren zijn de finishing touch. De kleuren, print of het patroon bepaalt hoe de rest van jouw interieur tot uiting komt. Hoe jouw muren eruit gaan zien is daarom een belangrijke beslissing. Ga jij voor betonlook behang?

  Ook als je niet gaat verhuizen, kun je met betonlook behang in een handomdraai jouw interieur een compleet nieuwe uitstraling geven. De look die je kunt creëren met behang betonlook is industrieel, rauw, messy, robuust. Beton behang is prachtig te combineren met meubels of accessoires met felle kleuren. Ook het thema natuur is erg populair in combinatie met betonlook behang.

  Beton behang bij De Verfzaak: wij helpen je graag!

  Heb jij besloten dat betonlook behang de ideale behangsoort is voor de muren van jouw woning, winkel of bedrijfspand, maar heb je nog vragen over beton behang? Het uitkiezen van de juiste behangsoort kan een hele klus zijn. Welk materiaal kies je en welk patroon of print? Misschien heb je al een voorkeur, of wil je juist vanaf het begin geadviseerd worden. Onze medewerkers van de klantenservice staan klaar om elke vraag over betonlook behang te beantwoorden!