• Lorem ipsum

Marmer behang

Toon:
Toon:

Marmer behang

Je maakt een echte blikvanger van je wanden door te kiezen voor marmer behang. Dit behang kan in allerlei vormen voorkomen. Het mooie ervan is echter dat het behang diverse prachtige kleurschakeringen en subtiele glanseffecten bevat. Deze combinatie zorgt ervoor dat de ruimte met het behang een luxe uitstraling krijgt. Het maakt daarbij niet uit of je graag een moderne-, chique-, landelijke- of industriële sfeer wil geven aan je woning. De marmeren look past namelijk overal bij.

Een bijkomend voordeel van marmeren behang is bovendien dat het niet van echt is te onderscheiden. Je kunt je visite dus laten denken dat je een volledige marmeren muur hebt laten plaatsen in je woning. Hierdoor kun je dus een statement maken in je keuken of slaapkamer. Desgewenst vul je de marmeren look aan door ook marmeren tegels op de vloer te plaatsen of door te kiezen voor een vloerbedekking met een marmeren uitstraling.

Marmer behang met kleureffecten

Velen van ons denken aan witte- of crème kleuren wanneer we aan marmer denken. Marmer look behang is echter verkrijgbaar in allerlei kleuren. Hierdoor kun je met de kleureffecten spelen. Kies bijvoorbeeld voor marmer behang met een goud tintje om te zorgen voor een luxe uitstraling. Je kunt met dergelijk behang het effect van een luxe spa in je woning nabootsen. Als je liever een minder uitgesproken-, maar toch stijlvolle uitstraling aan de ruimte wil geven, dan komt behang met een marmer look en een witte kleur beter van pas.

Daarentegen kun je ook kiezen voor marmer behang in roze goud. Hiermee geef je de ruimte een elegante uitstraling. De natuurlijke schoonheid van marmer komt in deze kleur goed tot zijn recht. Er zijn zo ook andere kleureffecten waar je mee kunt experimenteren wanneer je marmer behang aan de muur aanbrengt. Bekijk gerust het volledige assortiment en combineer zelf de gewenste behangpatronen.

Marmer behang voor diverse ruimten bij De Verfzaak

Bij De Verfzaak kun je keer op keer rekenen op behang van goede kwaliteit. Hierdoor scheurt of krimpt het behang niet snel, waardoor je er lang van kunt genieten. Met ons marmer steen behang zorg je er op een relatief goedkope manier voor dat je woning een luxe uitstraling krijgt. Je hoeft namelijk niet de hele muur opnieuw te schilderen. Oneffenheden werk je gerust weg door het behang op de muur aan te brengen. Vervolgens hoef je er een tijdje niet meer aan te denken, totdat je besluit om ander behang aan te brengen. 

We hebben bovendien behang in verschillende modellen en van verschillende afmetingen. Je kunt hierdoor verschillende soorten behang met elkaar combineren en desgewenst behang van de ene ruimte laten overgaan in een andere ruimte. Zo geef je een zeer unieke uitstraling aan je interieur. Je kunt zelfs een verhaal vertellen met je behang. Denk er bijvoorbeeld aan dat je in de keuken een marmer behang hebt aangebracht en in de gang een zee- of strandpatroon. Hierdoor creëer je een tropische vakantiesfeer in huis, waar iedereen van kan genieten.

Neem contact met ons op voor deskundig advies

Misschien twijfel je nog over je aankoop na het lezen van de bovenstaande tekst. Het kan ook dat je nog vragen hebt over de verschillende mogelijkheden of over de behangklus zelf. Daarom verwijzen we je graag naar onze klantenservice afdeling. De specialisten van deze afdeling helpen je graag en geven je deskundig advies. Je kunt de specialisten spreken door een van onze vestigingen te bezoeken, maar de specialisten zijn ook telefonisch bereikbaar. Zelfs door een e-mail te versturen, kun je met hen in contact komen. Met onze hulp kun je je behangklus optimaal en in een handomdraai klaren.