• Lorem ipsum

Schuren

Schuren

Naast het schilderwerk komt bij het klussen ook schuren kijken. Voordat en goed geverfd kan worden, moet de ondergrond zo geschuurd zijn, dat de verf goed pakt. Daarom is schuren zeer belangrijk. Bij De Verfzaak hebben we verschillende soorten artikelen om te schuren in huis. Ieder artikel heeft zijn eigen voordelen en daarom is het belangrijk dat u van te voren na gaat welke soort u nodig heeft. Schuren is een erg belangrijk onderdeel van verven en daarom is het een erg belangrijk product. Dit product dient niet te worden onderschat!

 

Verschillende soorten producten om te schuren

Zoals gezegd zijn er verschillende soorten producten om te schuren. Hier volgen de verschillende soorten die De Verfzaak in het assortiment heeft:

    • Schuurpapier. Dit papier om te schuren is voor het handmatig schuren van oppervlakten die geschilderd moeten worden. U begint met een grove korrel en u gaat naar een steeds fijnere korrel.
    • Schuurpad. Ook een schuurpad is voor het handmatig schuren van oppervlakten. Een schuurpad is makkelijk vast te houden door het soft foam dat erin verwerkt zit.
    • Schuurblok. Het schuurblok is van hard foam en heeft een speciaal ontworpen blokvorm, waardoor schuren op moeilijk toegankelijke plaatsen mogelijk wordt. Hoeken, glaslatten en groeven schuren wordt een stuk eenvoudiger met het schuurblok.

Zoals u ziet, schuren is belangrijk en daarom zijn er verschillende toepassingen van het schuren.

 

De Verfzaak

Bij De Verfzaak vindt u een enorm assortiment aan verf, verfbenodigdheden, gereedschap, schuren, en nog veel meer. Als u een kijkje neemt in de webshop ziet u wat De Verfzaak allemaal te bieden heeft. Alles wat u nodig heeft om schilderwerk te verrichten of een behang te plakken, vindt u in de shop. Als u niet zeker weet wat u precies nodig heeft, kunt u altijd contact opnemen, wij helpen u graag op weg!