• Lorem ipsum

3M

Toon:
Toon:

3M

3M, voorheen bekend als de Minnesota Mining and Manufacturing Company, is een wereldwijd opererend chemieconcern. Het concern is in 1902 opgericht in Saint Paul, Minnesota in de Verenigde Staten. Het eerste product was schuurpapier, maar 3M is vooral bekend vanwege de Post-its en Scotch. 3M heeft sinds 1958 een vestiging in Nederland en sinds 1963 een vestiging in België. 3M gelooft dat innovatie ontstaat als mensen samen werken en kennis delen. Deze filosofie staat aan de basis van het Customer Innovation Center in Delft en hun Customer Technology Center in Zwijndrecht (België). 3M wilt nieuwe manieren van denken stimuleren met hands-on demonstraties, uitgebreide case studies, gefaciliteerde workshops en trainingssessies.

3M producten

De producten van 3M in ons assortiment zijn benodigdheden voor schuren. Wij verkopen hiervan de Scotch Brite Pad. Voor het schuren van anti-foulings, acrylverf, verweerde en uitgeharde lakken, beitsen en transparante afwerkingen. Tevens voor het matteren van verse lakken, beitsen en transparante afwerking voor een optimale hechting.

3M Scotch-Brite Handpad voor algemeen gebruik biedt zowel flexibiliteit als een effectieve snijwerking en nauwkeurige handbediening. De handpad gebruikt fijne aluminiumoxide schuurkorrels die snel en fijn snijden, en een glad afgewerkt oppervlak achterlaten. Het product is toe te passen op hout, metaal, kunststof, keramiek, porselein, glas, rubber of composieten