• Lorem ipsum

Amsterdam

Toon:
Toon:

Amsterdam

Hét acrylmerk bij uitstek is Amsterdam All Acrylics van Talens. Er is een uitgebreid palet aan basiskleuren en een compleet pakket aan hulpmiddelen. Een goede acrylverf voor een goede prijs!

Amsterdam gelooft in jou als kunstenaar!

Aanbod Amsterdam producten

Amsterdam biedt een breed scala aan hoogwaardige hobbyproducten zoals acrylkleuren en hulpmiddelen. Met al deze producten kun jij je creativiteit uitdrukken. Wees vrij, wees kleurrijk. Wat begon met onze Amsterdam Standard Series, gemaakt met hoogwaardige pigmenten, is uitgegroeid tot een unieke reeks van onderling mengbare producten met de Amsterdam Expert Series, acrylmarkers, spray paint, hulpmiddelen en méér. In combinatie met elkaar bieden ze nieuwe creatieve mogelijkheden en uiteraard zijn ze allemaal perfect op elkaar afgestemd.

Laat je inspireren door Amsterdam, verleg je creatieve grenzen!

Amsterdam producten


Amsterdam Acrylverf Mengset 5x120 ml:
set met drie primaire kleuren acrylverf plus zwart en wit in 120 ml tubes. De tubes hebben een praktische afneembare sluitdop met een kleine opening, waarmee je makkelijk kunt doseren. Je kunt de kleuren puur gebruiken, maar je kunt ze ook onderling mengen. De veelzijdige verf heeft een uitstekende lichtechtheid dus de kleur blijft, ook na jaren, net zo mooi is als op de dag dat jij hem hebt aangebracht. Je kunt de verf met water verdunnen en je kunt je penselen gewoon met wat water schoonspoelen.

Royal Talens Amsterdam Acrylverf 500 ml – Titaanwit: een acrylverf met een zeer hoge graad van lichtechtheid, dankzij het gebruik van zuivere en lichtechte pigmenten. Zelfs na jaren behouden werkstukken hun oorspronkelijke kleur. Een uitzonderlijk duurzame verffilm (het bindmiddel bestaat uit een 100% acrylaathars), voor een onvergankelijk resultaat. Deze verf is alkalibestendig en daardoor geschikt voor muurschilderingen.

Amsterdam Heavy Gel Medium Glanzend Pot 250 ml: dit product verhoogt de transparantie van de verf en vermindert de glans, met behoud van viscositeit. Het geeft je werk meer textuur en dimensie.

Amsterdam Set 72 x 20ml: deze set biedt een gebalanceerd kleurenpalet en meerdere dekkingsgraden. De 72 x 20 ml tubes Amsterdam Standard Series Acrylics zijn gemaakt met hoogwaardige pigmenten en 100% acrylaatemulsie. Deze verf met gemiddelde viscositeit biedt mooie penseelstreken en textuur, maar kan ook grote oppervlakken bedekken met een effen kleur.

Amsterdam Set 6 x 20 ml – Metallic: de zes metallic kleuren in deze set bieden je een grote variatie in kleur, waarmee je een extra dimensie kan geven aan jouw kunst. Deze verf met gemiddelde viscositeit is gemaakt met hoogwaardige pigmenten en 100% acrylaatemulsie en is sterk genoeg voor mooie penseelstreken en textuur, maar kan ook grote oppervlakken bedekken met een effen kleur.