• Lorem ipsum

Anza

Toon:
Anza Micmex
Anza Micmex
Deze zeer duurzame en professionele microfiber verfrol met super capaciteit is geschikt voor elke schilder. Voor absoluut gladde afwerking van gladde tot medium ruwe plafonds en muren.
  €7,97€7,17
  Anza Antex
  Anza Antex
  Deze verfrol is geschikt voor het rollen van zeer vloeibare producten zoals houtbeitsen en fixeermiddelen. Ook zeer geschikt voor het rollen van voorstrijk. Lichtgewicht en voordelig aan de slag.
   €7,11€6,40
   Anza Verfrol Vilt Mini
   Anza Verfrol Vilt Mini
   De unieke Anza Elite viltroller van 10 cm is uiterst duurzaam. Deze viltroller heeft een simpel absorptievermogen en is daarom uiterst geschikt voor Acryl en solventlak maar ook voor VOC2010 lakken.
    €2,23€2,01
    Anza Rimax Muurverfrol
    Anza Rimax Muurverfrol
    Muurverfrol voor ruwe ondergronden.
     €6,20€5,58
     Anza Verfrol Vilt Midi
     Anza Verfrol Vilt Midi
     Deze Anza Elite viltroller van 10 cm is zeer duurzaam. De viltroller heeft een eenvoudig absorbtievermogen en is dus zeer geschikt voor bijvoorbeeld Acryl en solventlak en natuurlijk voor VOC2010 lakken.
      €4,38€3,94
      Anza Titex 2 componenten roller
      Anza Titex 2 componenten roller
      Roller speciaal voor 2 componenten lakken.
       €7,35€6,62
       Toon:

       Anza

       Anza Verimex is leverancier van professionele verfkwasten en verfrollers. Het makkelijker maken van schilderen is altijd al een uitdaging geweest voor ANZA. Het begon allemaal op bescheiden schaal in 1946 en vandaag is ANZA marktleider in verfgereedschappen in de Benelux.

       Het doel voor Anza is om elk jaar nieuwe, innovatieve producten te lanceren die zowel verrassen als faciliteren. Vier woorden komen steeds terug: kwaliteit, functie, ergonomie en design.

       Aanbod Anza producten

       Anza Verfrollers

       Anza heeft ook een mooi uitgebreide lijn verfrollers voor zowel lakken als voor muurverven. Zo hebben wij de wel bekende Anza Micmex muurverfroller in ons assortiment, een verfroller die voor veel verschillende muurverven en ondergronden gebruikt kan worden. Een hele bekende verfroller van Anza is de Anza lakviltroller, deze wordt zowel voor watergedragen als voor synthetische lakverf wordt gebruikt.

       Anza verfkwasten

       Anza heeft een zeer uitgebreid assortiment verfkwasten, voor zowel watergedragen als voor synthetische verf. De kwasten van ANZA zijn speciaal ontworpen voor de professionele schilder. Bij het samenstellen van o.a. de vezelmix wordt ieder aspect gewikt en gewogen om het schilderen zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, een beter resultaat te bekomen en tijd te besparen. Door gebruik te maken van een perfecte vezelmix zijn de ANZA kwasten eenvoudig te reinigen. Ze hebben een zeer grote verfopname en geven een streep loos en gelijkmatig resultaat. Met de ANZA kwasten is het zeer eenvoudig om te besnijden en af te lijnen.  

       Anza producten

       Verfrollers

       Anza Micmex verfroller
       Deze zeer duurzame en professionele microfiber verfrol met super capaciteit is geschikt voor elke schilder. Voor absoluut gladde afwerking van gladde tot medium ruwe plafonds en muren. Je kunt deze verfroller van Anza zowel binnen als buiten gebruiken.

       Anza Verfrol Vilt Mini
       De unieke Anza Elite viltroller is uiterst duurzaam. Deze viltroller heeft een simpel absorptievermogen en is daarom uiterst geschikt voor Acryl en solventlak. Deze viltroller voor de schilder is geschikt voor het rollen van verf op houtwerk, deuren en keukens. Ook geschikt voor het rollen van 1-komponent bootlakken. Geeft een mooi afgewerkt resultaat.

       Anza Verfrol Vilt Midi

       Anza Elite viltroller is zeer duurzaam. Deze viltroller heeft een matig absorptievermogen en is dus geschikt voor Acryl en solventlak. Deze viltroller voor de schilder is geschikt voor het rollen van verf op houtwerk, deuren en keukens. Ook geschikt voor het rollen van 1-komponent bootlakken. Geeft een mooi afgewerkt resultaat.

       Anza Lakset 2+1 rol gratis
       Professionele lakset met beugel, verfbakje met 3 Anza viltrollers 10cm. Voor een superglad resultaat op deuren en houtwerk. Geschikt voor terpentine- en waterverdunbare verven.

       Verfkwasten

       Anza Anza Gebogen Penseel Lyon
       Anza Gebogen Penseel Lyon is een kwast met een gebogen einde. Het voordeel van dit gebogen einde is dat het helpt om extra secuur te werk te gaan waardoor de kwaliteit van je schilderwerk toeneemt. Anza Gebogen Penseel Lyon is geschikt voor zowel waterverdunbare verf als voor terpentine verdunbare verf.