• Lorem ipsum

Behang Expresse

Toon:
Behang Expresse Behang Expresse 23702
Behang Expresse Behang Expresse 23702
Met dit fraaie Scrapbook behang 23702 maakt u een andere kamer van uw kamer. Dit duurzame vliesbehang is eenvoudig aan te brengen. Na het vrij maken van de muur kan de lijm erop en vervolgens het behang.
  5,00
  Toon:

  Behang Expresse

  Behang Expresse B.V. is opgericht op 1 september 1999. In eerst instantie was dit bedrijf een grossier voor een Nederlandse behangfabrikant. Na een faillissement van deze fabrikant is Behang Expresse zelf collecties gaan ontwikkelen met diverse designmerken. De laatste nieuwe collecties zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met het designbureau INGK. We hopen dat deze samenwerking nog vele interessante, innovatieve en commerciële collecties zullen opleveren.

  In ons assortiment verkoopt Behang Expresse sierlijke en kleurvolle soorten behang. Het geeft je huis net iets meer sfeer en straling. Maak je kamer weer als nieuw, duurzame vliesbehang is gemakkelijk in gebruik. Na het inlijmen van de kale muur (verwijder het oude behang) kun je het gemakkelijk aanbrengen. Het vliesbehang is in de toekomst weer gemakkelijk te verwijderen. 

  Producten van Behang Expresse bij De Verfzaak

  • Behang Expresse 23702: Een makkelijk aan te brengen vliesbehang. Na het inlijmen van je kale muur verwijder je het oude behang en kun je het gemakkelijk aan brengen.