• Lorem ipsum

BN Wallcoverings

Toon:
BN Wallcoverings BN Wallcoverings Riviera Maison 18330
BN Wallcoverings BN Wallcoverings Riviera Maison 18330
Thuis kun je je eigen sfeer bepalen met deze speciale structuur behangcollectie. Ervaar het uiterlijk van pure materialen zoals drijfhout en rotan. Met een ruwe uitstraling, en toch geeft het het gevoel van warmte als je het toepast op de muur.
€36,95
BN Wallcoverings BN Wallcoverings Riviera Maison 18301
BN Wallcoverings BN Wallcoverings Riviera Maison 18301
Het behang BN Wallcoverings Riviera Maison 18301 geeft een warme sfeer aan elke kamer. De look van ruwe en pure materialen en warme kleuren zorgen voor een mix van ruig en warm.
€36,95
BN Wallcoverings BN Wallcoverings Riviera Maison 18384
BN Wallcoverings BN Wallcoverings Riviera Maison 18384
Op zoek naar een nieuwe inrichting? Probeer dan de BN Wallcoverings Riviera Maison collectie. Duurzaam, eenvoudig aan te brengen, en een geheel unieke look.
€36,95
BN Wallcoverings BN Wallcoverings Riviera Maison 18291
BN Wallcoverings BN Wallcoverings Riviera Maison 18291
Creëer het gevoel van thuis met dit hout-look behang van de BN Wallcoverings Riviera Maison collectie. Een warme sfeer, maar toch met het gebruik van ruwere en pure materialen
€36,95
BN Wallcoverings BN Wallcoverings Riviera Maison 18371
BN Wallcoverings BN Wallcoverings Riviera Maison 18371
Maak uw eigen krachtige statements in huis met deze bijzonder getextureerde behangcollectie: BN Wallcoverings Riviera Maison.
€36,95
BN Wallcoverings BN Wallcoverings Van Gogh 17203 behang
BN Wallcoverings BN Wallcoverings Van Gogh 17203 behang
Vincent van Gogh was geïnspireerd door de moderne kunst in Parijs. Hij begon hierdoor los, helder en licht te schilderen. Dit behang is geïnspireerd op bekende schilderijen van Vincent van Gogh, een bekende Nederlandse kunstschilder.
€54,95
BN Wallcoverings BN Wallcoverings Van Gogh 17160 behang
BN Wallcoverings BN Wallcoverings Van Gogh 17160 behang
Laat u inspireren door de kennis en kunde van Van Gogh door dit behang in huis te halen. De Van Gogh collectie is geïnspireerd op de kunstenaar en zijn gebruik van heldere kleuren.
€49,95€54,95
Toon:

BN Wallcoverings

In de online shop van De Verfzaak vind je, hoe kan het ook anders, alles wat je nodig hebt op het gebied van verf. Of het nu gaat om muurverf om je nieuwbouwhuis een eerste kleurtje te geven, beits om je tuinmeubelen te beschermen of andere specialere verfsoorten: bij De Verfzaak vind je precies wat je nodig hebt. 

Maar wist je dat De Verfzaak óók hét adres voor alles dat met behang te maken heeft. Zo vind je online en in onze filialen verschillende soorten behang waarmee je de look creëert naar waar je op zoek bent. Van effen behang om de muur voordelig van een nieuw uiterlijk te voorzien tot behang met originele prints voor een aparte setting. 

Een van de topmerken die je terugvindt in onze webshop én in onze filialen is BN Wallcoverings. Met het vliesbehang van BN Wallcoverings tover je een ruimte in een mum van tijd om naar een prachtig geheel.

Van Gogh

Zoals vrijwel elk bedrijf heeft BN Wallcoverings een productlijn waar simpelweg de meester vraag naar is en die ongelooflijk populair is geworden in de loop der jaren. Bij BN Wallcoverings is dat de Van Gogh-lijn. Zonder dat je de behangvarianten van de Van Gogh-lijn ooit eerder hebt gezien is het wellicht lastig om je er iets bij voor te stellen. Vincent van Gogh schilderde namelijk ook de meest uiteenlopende werken. De Van Gogh-lijn van BN Wallcoverings draait vooral om behang waarin bloemetjes zijn verwerkt, maar dat niet alleen. Er zijn ook varianten van effen behang die tot deze lijn horen. Om je een goed beeld te geven van de mogelijkheden die je hebt om een nieuwe look te genereren hebben we hieronder een aantal voorbeelden uit de Van Gogh-lijn voor je op een rijtje gezet:

BN Wallcoverings Van Gogh 220014 → Een oranjekleurig behang met witte bloemetjes 

BN Wallcoverings Van Gogh 17143 → Geel behang met witte bloemetjes

BN Wallcoverings Van Gogh 220001 → Bloemen, hoofdzakelijk in het groen en rood

Overig assortiment

De Van Gogh-lijn maakt een groot deel uit van het assortiment van BN Wallcoverings, maar dat is nog lang niet alles. Wanneer je op zoek bent naar een nieuw behang, voor wat voor ruimte dan ook, adviseren we je om eens rustig door het hele assortiment van BN Wallcoverings te lopen. De kans is namelijk groot dat je geïnspireerd raakt door de heldere kleuren, de toffe prints en later ook door de kwaliteit van het materiaal. In de webshop van De Verfzaak vind je meer dan 150 verschillende soorten behang. Hieronder vind je enkele voorbeelden.

BN Wallcoverings Essentials 218033 → Behang met een tapijtlook

BN Wallcoverings Riviera Maison → Effen behang met een warme bruine kleur

BN Wallcoverings More Than Elements → Behang met een bakstenenprint

Meer over BN Wallcoverings

BN Wallcoverings klinkt erg internationaal, maar toch gaat het hier om een Nederlands bedrijf dat officieel BN Walls heet. Dat dit bedrijf beschikt over ervaring binnen de branche mag met recht een understatement worden genoemd omdat BN Walls al in 1927 werd opgericht. In eerste instantie lag de focus van dit bedrijf op het ontwikkelen en produceren van vinyl vloeren, maar in de jaren ‘90 van de vorige eeuw werden de pijlen op wanddecoraties gericht. Als snel werden technieken als diepdruk, zeefdruk en reliëfdruk aangeleerd en zo werd het assortiment in korte tijd opgebouwd met de hoogst mogelijke kwaliteit. 

BN Walls beschikt over eigen designers en een eigen studio die creatieve ideeën leveren. Dit in combinatie met de juiste knowhow om het behang daadwerkelijk te maken levert een uiterst effectieve kruisbestuiving op. 

Passend advies van De Verfzaak

Wanneer je nog niet eerder zelf een kamer hebt behangen of wanneer het alweer even geleden is dat je met behang in de weer bent geweest, kan het lastig zijn om weer opnieuw te starten. Hier ging alles ook alweer precies in z’n werk? We kunnen het daarom goed voorstellen dat je na het lezen van deze informatie over BN Wallcoverings nog met enkele vragen zit. Bij De Verfzaak heb je de mogelijkheid om behang van topkwaliteit te kopen, maar daarna begint het echte werk was. Denk bijvoorbeeld aan vragen zoals:

  • Hoeveel rollen heb ik eigenlijk nodig?
  • Hoe prepareer ik de ondergrond optimaal?
  • Wat is de beste werkwijze?

Voor alle vragen over behang én over verf uiteraard ben je bij onze specialisten aan het juiste adres. Om de antwoorden op jouw vragen te vinden is het bijvoorbeeld een optie om één van de filialen van De Verfzaak te bezoeken. Je hebt dan de mogelijkheid om jouw volgende klusproject met één van onze specialisten te bespreken. Op die manier ben je in de gelegenheid om de juiste kennis te vergaren én om gericht inkopen te doen. Uiteraard is het ook mogelijk om jouw bestelling online te plaatsen en je vragen alsnog te laten beantwoorden. Stuur ons een e-mail met je vragen of bel ons even. We helpen je graag verder!