• Lorem ipsum

BN Wallcoverings

Toon:
BN Wallcoverings BN Wallcoverings Riviera Maison 18291
BN Wallcoverings BN Wallcoverings Riviera Maison 18291
Creëer het gevoel van thuis met dit hout-look behang van de BN Wallcoverings Riviera Maison collectie. Een warme sfeer, maar toch met het gebruik van ruwere en pure materialen
  36,95
  BN Wallcoverings BN Wallcoverings Riviera Maison 18347
  BN Wallcoverings BN Wallcoverings Riviera Maison 18347
  Het behang oogt en voelt als natuurlijke, ruwe materialen zoals driftwood en rotan en geeft een enigszins ruige, maar geeft een warme uitstraling aan de muren.
   36,95
   BN Wallcoverings BN Wallcoverings Riviera Maison 18371
   BN Wallcoverings BN Wallcoverings Riviera Maison 18371
   Maak uw eigen krachtige statements in huis met deze bijzonder getextureerde behangcollectie: BN Wallcoverings Riviera Maison.
    36,95
    BN Wallcoverings BN Wallcoverings Riviera Maison 18361
    BN Wallcoverings BN Wallcoverings Riviera Maison 18361
    BN Wallcoverings Riviera Maison 18361 is een behang met strepen. Dit zijn echter geen strakke lijnen, wat zorgt voor een zachtere look.
     36,95
     BN Wallcoverings BN Wallcoverings Riviera Maison 18360
     BN Wallcoverings BN Wallcoverings Riviera Maison 18360
     De 18360 van het merk Voca komt uit de collectie Riviera Maison. De stijl van dit behang is Strepen.
      36,95
      BN Wallcoverings BN Wallcoverings Curious 17967
      BN Wallcoverings BN Wallcoverings Curious 17967
      Deze nieuwe collectie van BN Wallcoverings - Curious is geïnspireerd door de schoonheid van de huid in combinatie met een vleugje klassiek.
       39,95
       BN Wallcoverings BN Wallcoverings Curious 17965
       BN Wallcoverings BN Wallcoverings Curious 17965
       Deze nieuwe collectie van BN Wallcoverings - Curious is geïnspireerd door de schoonheid van de huid in combinatie met een vleugje klassiek.
        39,95
        BN Wallcoverings BN Wallcoverings Van Gogh 17160 behang
        BN Wallcoverings BN Wallcoverings Van Gogh 17160 behang
        Laat u inspireren door de kennis en kunde van Van Gogh door dit behang in huis te halen. De Van Gogh collectie is geïnspireerd op de kunstenaar en zijn gebruik van heldere kleuren.
         63,95
         Toon:

         BN Wallcoverings

         In de online shop van De Verfzaak vind je, hoe kan het ook anders, alles wat je nodig hebt op het gebied van verf. Of het nu gaat om muurverf om je nieuwbouwhuis een eerste kleurtje te geven, beits om je tuinmeubelen te beschermen of andere specialere verfsoorten: bij De Verfzaak vind je precies wat je nodig hebt. 

         Maar wist je dat De Verfzaak óók hét adres voor alles dat met behang te maken heeft. Zo vind je online en in onze filialen verschillende soorten behang waarmee je de look creëert naar waar je op zoek bent. Van effen behang om de muur voordelig van een nieuw uiterlijk te voorzien tot behang met originele prints voor een aparte setting. 

         Een van de topmerken die je terugvindt in onze webshop én in onze filialen is BN Wallcoverings. Met het vliesbehang van BN Wallcoverings tover je een ruimte in een mum van tijd om naar een prachtig geheel.

         Van Gogh

         Zoals vrijwel elk bedrijf heeft BN Wallcoverings een productlijn waar simpelweg de meester vraag naar is en die ongelooflijk populair is geworden in de loop der jaren. Bij BN Wallcoverings is dat de Van Gogh-lijn. Zonder dat je de behangvarianten van de Van Gogh-lijn ooit eerder hebt gezien is het wellicht lastig om je er iets bij voor te stellen. Vincent van Gogh schilderde namelijk ook de meest uiteenlopende werken. De Van Gogh-lijn van BN Wallcoverings draait vooral om behang waarin bloemetjes zijn verwerkt, maar dat niet alleen. Er zijn ook varianten van effen behang die tot deze lijn horen. Om je een goed beeld te geven van de mogelijkheden die je hebt om een nieuwe look te genereren hebben we hieronder een aantal voorbeelden uit de Van Gogh-lijn voor je op een rijtje gezet:

         BN Wallcoverings Van Gogh 220014 → Een oranjekleurig behang met witte bloemetjes 

         BN Wallcoverings Van Gogh 17143 → Geel behang met witte bloemetjes

         BN Wallcoverings Van Gogh 220001 → Bloemen, hoofdzakelijk in het groen en rood

         Overig assortiment

         De Van Gogh-lijn maakt een groot deel uit van het assortiment van BN Wallcoverings, maar dat is nog lang niet alles. Wanneer je op zoek bent naar een nieuw behang, voor wat voor ruimte dan ook, adviseren we je om eens rustig door het hele assortiment van BN Wallcoverings te lopen. De kans is namelijk groot dat je geïnspireerd raakt door de heldere kleuren, de toffe prints en later ook door de kwaliteit van het materiaal. In de webshop van De Verfzaak vind je meer dan 150 verschillende soorten behang. Hieronder vind je enkele voorbeelden.

         BN Wallcoverings Riviera Maison → Effen behang met een warme bruine kleur

         BN Wallcoverings More Than Elements → Behang met een bakstenenprint

         Meer over BN Wallcoverings

         BN Wallcoverings klinkt erg internationaal, maar toch gaat het hier om een Nederlands bedrijf dat officieel BN Walls heet. Dat dit bedrijf beschikt over ervaring binnen de branche mag met recht een understatement worden genoemd omdat BN Walls al in 1927 werd opgericht. In eerste instantie lag de focus van dit bedrijf op het ontwikkelen en produceren van vinyl vloeren, maar in de jaren ‘90 van de vorige eeuw werden de pijlen op wanddecoraties gericht. Als snel werden technieken als diepdruk, zeefdruk en reliëfdruk aangeleerd en zo werd het assortiment in korte tijd opgebouwd met de hoogst mogelijke kwaliteit. 

         BN Walls beschikt over eigen designers en een eigen studio die creatieve ideeën leveren. Dit in combinatie met de juiste knowhow om het behang daadwerkelijk te maken levert een uiterst effectieve kruisbestuiving op. 

         Passend advies van De Verfzaak

         Wanneer je nog niet eerder zelf een kamer hebt behangen of wanneer het alweer even geleden is dat je met behang in de weer bent geweest, kan het lastig zijn om weer opnieuw te starten. Hier ging alles ook alweer precies in z’n werk? We kunnen het daarom goed voorstellen dat je na het lezen van deze informatie over BN Wallcoverings nog met enkele vragen zit. Bij De Verfzaak heb je de mogelijkheid om behang van topkwaliteit te kopen, maar daarna begint het echte werk was. Denk bijvoorbeeld aan vragen zoals:

         • Hoeveel rollen heb ik eigenlijk nodig?
         • Hoe prepareer ik de ondergrond optimaal?
         • Wat is de beste werkwijze?

         Voor alle vragen over behang én over verf uiteraard ben je bij onze specialisten aan het juiste adres. Om de antwoorden op jouw vragen te vinden is het bijvoorbeeld een optie om één van de filialen van De Verfzaak te bezoeken. Je hebt dan de mogelijkheid om jouw volgende klusproject met één van onze specialisten te bespreken. Op die manier ben je in de gelegenheid om de juiste kennis te vergaren én om gericht inkopen te doen. Uiteraard is het ook mogelijk om jouw bestelling online te plaatsen en je vragen alsnog te laten beantwoorden. Stuur ons een e-mail met je vragen of bel ons even. We helpen je graag verder!