• Lorem ipsum

Bolivia

Toon:
Toon:

Bolivia

Bolivia is opgericht in de jaren 30 bij de firma Wolters uit Krefeld. Sinds de jaren 70 wordt Bolivia exclusief door PearlPaint Group opgeleverd in Nederland en België. Wat begon met enkele plamuur producten is inmiddels uitgegroeid tot een uitgebreid aanbod van vulmiddelen, plamuren en reparatieproducten. Sinds oktober 2021 vind je de vertrouwde producten van Bolivia in een vernieuwde verpakking. Bovendien is het assortiment verder uitgebreid met onder andere voorbehandelings- en reinigingsproducten van topkwaliteit. Met Bolivia ga je direct goed van start.

Laat die klussen maar komen!

Bolivia Professional heeft een zeer sterk assortiment vul- , plamuur- en reparatieproducten voor de professionele schildersbranche. Door de unieke samenstelling van de Bolivia productlijn is er voor vrijwel elke ondergrond en toepassing een passende vuloplossing.

Producten van Bolivia bij De Verfzaak

  • Bolivia Houtrotvuller: voor reparatie van houtrotbeschadigingen, deuken, scheuren in alle houtwerken. In combinatie met de Bolivia Houtrotstop een definitieve oplossing voor houtrot problemen.
  • Bolivia Houtrotstop: wordt toegepast op hout als deze voor vocht moet worden afgesloten en verrotting gestopt moet worden. Dringt diep in het hout. Bolivia Houtrotstop hard uit tot een epoxy bescherming.