• Lorem ipsum

Bruynzeel

Toon:
Toon:

Bruynzeel

Het bedrijf Bruynzeel-Sakura is ontstaan in 1948 toen houtbewerkingsbedrijf Bruynzeel te Zaandam door de overheid verzocht werd om potloden te leveren, omdat men geen potloden uit het door oorlog verwoeste Duitsland kon afnemen. In 1968 verplaatste men de fabriek naar Bergen op Zoom. In de jaren tachtig kwam het Bruynzeel concern in de financiële problemen en ging onder andere de potlodenfabriek zelfstandig verder. De fabriek werd in 1997 overgenomen door het Japanse Sakura Color, een producent van verscheidenen kantoorbenodigdheden. In 2016 werd Bruynzeel-Sakura door Sakura ondergebracht bij Royal Talens Bruynzeel een fabrikant die zich bezig houdt met schrijf-, kleur- en tekenproducten, gevestigd in Bergen op Zoom. Maar waar Bruynzeel het meest bekend om staat zijn de potloden.

Producten van Bruynzeel bij De Verfzaak

Lees verder voor een inkijkje in de producten van Bruynzeel. 

  • Bruynzeel Aquarelpotloden Box: zijn de hoogste kwaliteit potloden, ideaal voor het creëren van aquarelschilderijen die je zeer nauwkeurig kan opzetten. Met deze potloden is het gemakkelijk om meerdere kleurlagen over elkaar aan te brengen.
  • Bruynzeel De Nachtwacht Kleurpotloden: deze kleurpotloden zijn van hoge kwaliteit en hebben een sterke dikke kleurkern voor een goede kleurafgifte.

Meer weten over Bruynzeel? Onze hobbyverfspecialisten vertellen je er graag alles over!