• Lorem ipsum

Caparol

Toon:
Caparol Capacryl Aqua UniPrimer
Caparol Capacryl Aqua UniPrimer
Caparol Capacryl Aqua UniPrimer is een universele, matte grondverf voor zowel binnen als buiten. Heeft een goede hechting en is van hoogwaardige kwaliteit.
  82,99 39,95
  Toon:

  Caparol

  Caparol is sinds 1969 actief in Nederland gedurende deze periode is er een positie bereikt waar dit merk trots op is en die gerespecteerd wordt. Dankzij een zeer breed kwalitatief hoogstaand productenpakket, de inzet van deskundige medewerkers en enthousiaste groothandelaren is Caparol uitgegroeid tot een belangrijke speler op de Nederlandse markt.

  Onder het merk Caparol zijn naast verf ook beits, lak en decoratieve afwerkingsproducten verkrijgbaar. Caparol is onderdeel van DAW NEDERLAND B.V. De wensen en omstandigheden van de klant vormen voor Caparol altijd het uitgangspunt bij het ontwikkelen van producten en het formuleren van adviezen.

  Onze missie met verftrouwen aan de slag!

  In ons assortiment hebben we verschillende soorten producten voor jou klaarstaan! Denk hierbij aan voorstrijkmiddelen, binnen en buiten muurverf, lakken en grondverven.

  Producten van Caparol bij De Verfzaak

  • Caparol Aqua Uniprimer: een universele, matte grondverf voor zowel binnen als buiten. Heeft een goede hechting en is van hoogwaardige kwaliteit.