• Lorem ipsum

Chemtec

Toon:
Toon:

Chemtec

Chemtec werd opgericht in 1845. Inmiddels is dit merk uitgegroeid tot hét merk van professionele middelen voor de reiniging, bescherming en onderhoud van gebouwen en infrastructuur. Chemtec biedt een totaalpakket aan producten aan voor zowel standaardoplossingen als specialistisch maatwerk voor de meest uiteenlopende vraagstukken. Denk hierbij aan verschillende sectoren zoals de woningbouw, wegenbouw en de industrie.  

Met Chemtec wordt iedere professional beter. Of je nu op zoek bent naar reinigingsmiddelen of veiligheidsmiddelen, de specialisten van Chemtec bieden voor iedere toepassing een passende oplossing. Niet voor niets dat de producten van dit merk in het assortiment van De Verfzaak te vinden zijn. Bijvoorbeeld wanneer je een ontvetter/reiniger voor verf nodig hebt. 

Producten van Chemtec bij De Verfzaak

Zoals gezegd bieden we producten van Chemtec aan. Kijk gerust verder op deze pagina!

  • Chemtec Rigorex SC Pomp Spray: pomp spray, krachtige gebruiksklaar reinigings- en onvettingsmiddel op basis van opppervlakte-actieve stoffen en reinigingsversterkers. Voor het reinigen en ontvetten van verflagen als voorbehandeling van nieuwe schilderwerk. Verwijdering van stopverfresten op glas en dergelijke. Biologisch afbreekhaar. Werkt snel en zuinig. Ruikt fris en is gemakkelijk in gebruik. Dringt diep door in vuil- en vetlagen.

Meer informatie nodig? Onze klantenservice staat voor je klaar!