• Lorem ipsum

De Verfzaak

Toon:
Toon:

De Verfzaak

De Verfzaak, opgericht in 2011, richt zich op het verkopen van artikelen op het gebied van woninginrichting. De Verfzaak heeft vestigingen in de provincies Limburg en Noord-Brabant. Naast deze fysieke verkooppunten is er ook een webshop.

De Verfzaak is verkoper van vele merken, waardoor Sikkens, Sigma Coatings, Drost Coatings, Histor en Wijzonol. Daarnaast zijn ook behangmerken zoals AS Creation en Dutch Wallcoverings te vinden in het assortiment. De Verfzaak heeft ook een eigen huismerk.

De Verfzaak biedt een breed scala aan verven aan. Uit eigen merk is er een latex verf

Producten van De Verfzaak bij De Verfzaak

Ook benieuwd naar de producten van De Verfzaak? Lees hier op deze pagina meer.

  • De Verfzaak Latexverf voor binnen: De Verfzaak Latexverf voor binnen is een uitstekende latex verf voor doe-het-zelvers! De latex verf op waterbasis heeft een matglans en is enkel geschikt als binnenmuurverf. Deze latex verf voor binnen is geschikt voor projecten waar duurzaamheid geen item is. Je zou de muurverf kunnen gebruiken voor gezinswoningen of studentenkamers. Universeel toepasbaar, wat betekent dat de verf op meerdere ondergronden te gebruiken is. Met 1 liter De Verfzaak latexverf voor binnen dek je ongeveer 8m². Daarnaast is de latex verf droog na circa 3 uur en weer overschilderbaar na circa 4 uur. 

Onze specialisten kunnen je meer vertellen over alle producten van De Verfzaak. Vraag ze dan ook als je meer informatie nodig hebt.