• Lorem ipsum

Deltafix

Toon:
Toon:

Deltafix

Deltafix International B.V. is in 1977 opgericht als een divisie binnen het Amerikaans bedrijf Avery Dennison. De driehoek in het logo van Deltafix herinnert nog aan het vroegere moederbedrijf. In 1979 werd Deltafix zelfstandig en kwam alles in een stroomversnelling. Naast allerlei tape is Deltafix zich ook gaan richten op andere bevestigingsmaterialen.

Tegenwoordig speelt Deltafix een actieve en steeds grotere rol op de Europese doe-het-zelf en professionele markt. Deltafix heeft een indrukwekkend assortiment van ruim 6000 producten. Hierbij ligt de nadruk op voorverpakte zelfklevende producten en bevestigingsmaterialen. Kenmerkend aan de Deltafix producten zijn de goede prijs-/kwaliteitsverhouding.

Bij Deltafix hebben ze verschillende soorten producten in hun assortiment. Denk hierbij aan tapes, schroeven, bouten, draadnagels, pluggen, beslag, haken, ijzerwaren, wielen, staalkabel en toebehoren.

Producten van Deltafix bij De Verfzaak

Benieuwd wat De Verfzaak te bieden heeft qua Deltafix producten? Bekijk het lijstje hieronder!

  • Deltafix Zelfklevende Klussentape HQ+: deze klussentape heeft een lijnlaag die een uitstekende hechting garandeert op gladde ondergronden. Deze tape is geschikt voor binnen- en buitengebruik, reparaties en bundelen. Bestendig tegen de verschillende weersomstandigheden die het Nederlandse klimaat kent. 

  • Deltafix Tweezijdig Bevestigingstape Universeel: een zeer geschikte bevestigingstape voor het op elkaar plakken van diverse materialen zoals papier, metaal, hout, steen enzovoort. Een gladde, niet poreuze ondergrond geeft het beste resultaat.