• Lorem ipsum

Deltec

Toon:
Toon:

Deltec

Deltec Tape onderscheidt zich door kwaliteit! Van eenvoudige klussen tot technologisch gebruik en van kleine tot grote hoeveelheden. Deltec Tape biedt de juiste tape voor iedere toepassing!

Sinds de introductie in januari 2010 heeft dit bedrijf een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Het merk heeft zijn weg gevonden in zeer veel uiteenlopende toepassingen en branches. Deltec Tape staat voor een constante hoge kwaliteit, een compleet assortiment en gunstige condities. Het merk komt hiermee tegemoet aan de wensen en eisen van de professionele markt. Met een compleet assortiment en persoonlijke service bieden ze klantgerichte oplossingen om de professional te ondersteunen voor het beste eindresultaat! Kortom, een uniek merk binnen haar branches.

Deltec Tape heeft een uniek assortiment hoogwaardige (maskeer)tapes voor de professionele schilder en stukadoor. Het complete assortiment biedt voor iedere toepassing de juiste oplossing! De toppers in het Deltec Tape assortiment zijn de Washi markeertapes. Washi markeertape wordt gemaakt van speciaal Japans rijstpapier. Dit is de nieuwe generatie maskeertapes met unieke eigenschappen ten opzichte van de standaard crêpe maskeertapes. Voordelen als extreem strakke lakranden, geen lijmresten en tot 6 maanden UV-bestendigheid zijn hierbij onderscheidend.

Producten van Deltec bij De Verfzaak

Hieronder lees je een beknopte samenvatting van een aantal Deltec producten bij De Verfzaak!

  • Deltec Maskeer Tape Gold: een speciale maskeertape van rijstpapier die bestand is tot 100°C. Het rijstpapier zorgt voor strakke lijnen en afscheidingen. Daarbij is deze maskeertape UV bestendig, waardoor geschikt voor binnen en buitengebruik. Ook is de Deltec Maskeertape Gold tot 6 maanden inzetbaar en laat geen lijmresten achter.

  • Deltec Quick Mask Outdoor: een statische maskeerfolie die speciaal ontwikkeld is voor buitenwerkzaamheden. Ideaal voor het eenvoudige en snel maskeren van zowel grote als kleine oppervlaktes.

  • Deltec Quick Mask Outdoor: een statische maskeerfolie van hoge kwaliteit ducttape, ideaal voor het eenvoudig en snel maskeren van zowel grote als kleine oppervlakten.

Deltec spant zich dagelijks in om een ‘state of the art’ aanbod te kunnen presenteren voor de meeste uiteenlopende maskeer- en bevestigingstoepassingen. De combinatie van aanbod, expertise en service maakt Deltec tape de ideale partner voor alle vraagstukken omtrent tape.

Heb je vragen over werken met de producten van Deltec? Onze klantenservicemedewerkers helpen je graag!