• Lorem ipsum

Den Braven

Toon:
Toon:

Den Braven

In 1974 was het begin van Bostik Benelux BV (voorheen Den Braven), de oprichting van het bedrijf dat gespecialiseerd is in de ISO- gecertificeerde productie van hoge kwaliteit kitten, lijmen, purschuimen en technische sprays voor de bouwsectors en industrie.  Zo zijn er zowel verschillende soorten product merken zoals:

  • Bostik, Zwaluw en Hercuseal en onder de private labels van verschillende partners.

Zo maakt voormalig Den Braven sinds december 2016 deel uit van de groepen Bostik/Arkema. Zo is Bostik wereldwijd met een groot aantal medewerkers (na schatting ca. 5000) een van de grootste lijm- en kitproducenten, Verspreid over 50 landen en 5 continenten. Meer dan een eeuw ontwikkelt het innovatie lijmoplossingen die slimmer zijn en meer aangepast aan de krachten die het dagelijks leven bepalen. Zo is Den Braven de leider in hoogwaardige afdichtingsmiddelen voor isolatie en constructie, hebben beide organisaties hun krachten gebundeld om Bostik te versterken op het gebied van verkoop in lijmen en kitten.

Producten van Den Braven bij De Verfzaak

  • Den Braven Hybriseal: Een hoogwaardige professionele universeel overschilderbare afdichtingskit op basis van hybride technologie, die onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch rubber.