• Lorem ipsum

Dupli-Color

Toon:
Toon:

Dupli-Color

Dupli-Color is het merk dat al meer dan 50 jaar producent op het gebied van spuitverven en retoucheerpotloden. Zo biedt de onderneming een breed scala aan producten voor auto, huis en hobby, maar ook industriële doeleinden. Zo heb je alles wat je nodig hebt voor een duurzame lakreparatie.

Deze brede lijn decoratieve sprays stelt geen grenzen aan je fantasie. Een grote keuze aan spuitverven. Zo bied Dupli-Color de geschikte apparatuur voor de comfortabele toepassing. Markeringssprays voor zowel de bouw en als bosbouw, maar zo wordt het ook gebruikt voor markeringsspray voor weg- en belijning.

Mocht je nog vragen hebben over Dupli-Color en zijn producten, neem dan gerust contact op met onze klantenservice of onze specialisten. Zij zullen je verder helpen zodat je met het juiste product snel aan de slag kunt gaan.

Producten van Dupli Color bij De Verfzaak

  • Dupli-Color Aerosol Art Hoogglans: is een sneldrogend 1K blanke lak op basis van nitro-combi. Deze spuitbus hoogglans blanke lak beschermt de kleurlak en geeft het door u te spuiten oppervlak een diepe, heldere en hoogglans uitstraling.