• Lorem ipsum

Eijffinger

Toon:
Toon:

Eijffinger

Toe aan een levendige ruimte in je woning? Laat je inspireren met Eijffinger behang. Met veel verschillende prints, waaronder prints van Pip Studio is er genoeg keuze om je woonkamer, keuken, slaapkamer of ontvangsthal op te fleuren. Vrolijke prints met bloemen en vogels staan centraal bij de Pip collectie. Je bent vast al bekend met het serviesgoed van Pip, maar waar wacht je nog op om deze luxe collectie uit te breiden met uniek Eijffinger Pip Studio behang?

Eijffinger staat al meer dan 140 jaar voor vernieuwing, kwaliteit en creativiteit. Het assortiment bestaat uit wandbekleding en gordijnstoffen. In 1875 begon Anna Eijffinger een zaak in Den Haag, inmiddels is dit merk uitgebreid tot een groothandel met klanten vanuit de hele wereld.

Bij De Verfzaak zijn tientallen Eijffinger behangprints verkrijgbaar. Heb je vragen over werken met Eijffinger behang? Neem dan contact op met de klantenservice. Deze voorzien jou van relevante informatie zodat jij goed voorbereid kan gaan behangen met Eijffinger behang.