• Lorem ipsum

Einhell

Toon:
Toon:

Einhell

Einhell werd in 1964 opgericht door Josef Thannhuber. Inmiddels is dit bedrijf uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met ongeveer 40 vestigingen en meer dan 1500 medewerkers. In 1993 kwam dit merk ook naar Nederland en werd Einhell Benelux BV opgericht in Gilze. Na een eerste opstartperiode groeide het bedrijf zo snel, dat al snel werd besloten kantoren te openen in Hoogeveen en Strabroek.

Aan het begin van de 21e eeuw zijn de kantoren uit Hoogeveen en Strabroek samengevoegd tot een nieuw centraal kantoor in Breda, nabij de Belgische grens. Vanuit dit kantoor worden alle Nederlandse, Belgische en Luxemburgse klanten bediend. Net voor de 25e verjaardag van Einhell Benelux is er besloten om met het oog op de toekomst Einhell Benelux en Einhell Frankrijk samen te voegen tot een nieuw bedrijf, Einhell SAS. Met deze fusie, die vestigingen heeft in Parijs en Breda, is Einhell klaar voor de toekomst.

Van accu schroevendraaier tot zaagtafel. Hier vind je alle accessoires en machines van Einhell die jouw klus of project mogelijk maken. De veelzijdige machines van Einhell zorgen voor de ondersteuning bij alle werkzaamheden rondom gazon, hagen en bomen etc.. Dit met behulp van hoogwaardige hulpstukken.

Producten van Einhell bij De Verfzaak

Benieuwd naar onze Einhell producten? Neem een kijkje op deze pagina!

  • Einhell Multischuurmachine: een machine welke ideaal te gebruiken is voor het schuren van kleine werkstukken, hoeken en randen. Door zijn ultra compacte ontwerp goed bereikbaar voor moeilijk bereikbare plaatsen. Makkelijk en snel schuurpapier veranderen door het kittenband functie. Ergonomisch grepen uitgerust met soft grip.