• Lorem ipsum

Festool

Toon:
Geen producten gevonden...

Festool

Festool werd ruim 90 jaar geleden opgericht. Hoewel het bedrijf hedendaags nog grote stappen maakt, kijkt het nog steeds vooruit en ontwikkelen ze zich voortdurend verder in een mondiale toekomst die onze wereld steeds meer verenigt. Het doel van Festool is om alle productielocaties een constante kwaliteit volgens de norm 'Made in Germany' te garanderen. Iedere Festool fabriek is gespecialiseerd in de producten die er worden geproduceerd en werkt volgens de in Neidlingen ontwikkelde kwaliteitsnormen. Deze samenwerking van de fabrieken zorgt ervoor dat de hoge kwaliteitsnormen die worden gesteld worden gewaarborgd.

Momenteel produceert het bedrijf ruim 80 procent van haar producten in Duitsland. Omvangrijke producten en producten in kleine aantallen worden in Ceská Lipa (Tsjechië) geproduceerd.

Het elektrisch gereedschap van Festool staat voor betrouwbaar, duurzaam en robuust. Het maken van het beste gereedschap voor de professional. Dat kenmerkt het vakmanschap van Festool. Niets meer. Niets minder.

Festool helpt gepassioneerde vaklieden hun ambitieuze doelen zo efficiënt, effectief en succesvol mogelijk te behalen! Zo wilt de organisatie professionals trots maken op hun geleverde werk. Werken met het gereedschap van Festool garandeert nauwkeurige en perfecte resultaten in veilige en stofvrije werkomstandigheden met een vaste lage cost of ownership.

Producten van Festool bij De Verfzaak

Bij De Verfzaak zijn we ook onder de indruk van de gereedschappen van Festool. Bekijk deze pagina en ontdek wat we te bieden hebben.

  • Festool Stofzuiger Ctl Mini I Cleantec: met een intuïtieve Touch bediening, gladde afzuigslang en vlakke opbergruimte voor gereedschap en werkmateriaal. Met handmatige reiniging en standaardfiltervervanging van buiten voor langdurig gezond werken met een geïntegreerde bluetooth. Het geheel zorgt heel comfortabel voor schone lucht bij service- en montagewerkzaamheden.

  • Festool Bluetooth Speaker Sys3 Toprock: vier krachtige speakers zorgen in combinatie met de slim ontworpen resonantiekamer voor een helder en volumineus geluid.

  • Festool Schuurmachine DTS400 REQ-Plus: ideaal om langdurig en moeiteloos bovenhands te schuren. En als vlakschuurmachine, deltaschuurmachine of excenterschuurmachine uitgerust met een maximale flexibiliteit voor individuele taakstellingen.

  • Festool Steunschijf Hard D90: de steunschijf voor egale vlakken en smalle kanten. Voor het schuren van smalle kanten zoals deursponningen en egale vlakken. Minimaliseert de putvorming op egale vlekken zoals deurbladen.