• Lorem ipsum

Flensburg

Toon:
Geen producten gevonden...

Flensburg

Flensburg heeft een breed assortiment in het produceren en verkopen van allerlei soorten kwasten en rollers in verschillende soorten maten. Zo geeft de roller je muur een gladde afwerking en spat niet. Handig te gebruiken om grote oppervlakken te kunnen verven.

Producten van Flensburg bij De Verfzaak

Benieuwd wat we van Flensburg in huis hebben? Krijg hieronder een inkijkje!

  • Flensburg Platte Kwast Serie 8: met zijn voorgevormde gelakte beukenhouten steel, met een verzinkte bus en zwart haar is het een top klasse kwaliteit kwast. Geschikt voor veel soorten schilder klussen. De platte kwast is dubbeldik, wat inhoud dat is op te nemen voor een extra product. Met zijn platte vorm is het bereiken van moeilijk bereikbare plekken gemakkelijker en geschikt voor grotere oppervlakten.
  • Flensburg Platte Kwast Serie 2111: deze Flensburg een gelakte voorgevormde beukenhouten steel met RVS bus een geschikte platte kwast, en haren met een mix van vezels. Geschikt voor Acryl verven.

Mocht je nog vragen hebben over een product of wat meer informatie, dan adviseren we je contact op te nemen met onze klantenservice. Zij zullen je verder helpen zodat je snel aan de slag kunt gaan.