• Lorem ipsum

Glitsa

Toon:
Toon:

Glitsa

Al meer dan een eeuw staat Glitsa synoniem voor hoogwaardige houtverzorging en ongeëvenaarde glans. Met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1915, heeft Glitsa een blijvende indruk achtergelaten in de wereld van houtbehandeling en -bescherming. Hun toewijding aan kwaliteit, innovatie en duurzaamheid heeft ze de voorkeur gemaakt van vakmensen, ambachtslieden en doe-het-zelvers over de hele wereld.

Bij Glitsa combineren ze onze traditionele waarden met de nieuwste technologische innovaties om houtverzorgingsproducten van de hoogste kwaliteit te creëren. De organisatie begrijpt de waarde van traditie, maar omarmt ook de vooruitgang. Hun formules zijn zorgvuldig samengesteld en getest om te zorgen voor optimale bescherming en prachtige glans, terwijl ze tegelijkertijd rekening houden met milieubewuste productieprocessen.

Of je nu je hardhouten vloeren wilt laten stralen, je meubels wilt beschermen tegen dagelijkse slijtage, of een unieke afwerking wilt creëren voor jouw houten projecten, Glitsa biedt een breed scala aan producten om aan al je behoeften te voldoen. Van traditionele lakken en oliën tot moderne watergedragen formules, Glitsa producten bieden eindeloze mogelijkheden voor het verfraaien en beschermen van hout.

Of je nu een ervaren vakman bent of gewoon een enthousiaste doe-het-zelver, Glitsa heeft de perfecte oplossing voor jouw houtverzorgingsbehoeften. Ervaar de ongeëvenaarde glans en duurzaamheid van Glitsa vandaag nog en ontdek waarom dit merk al generaties lang de eerste keuze is voor iedereen die houdt van hout. Glitsa: de glans achter duurzame houtverzorging.

Producten van Glitsa bij De Verfzaak

  • Glitsa AC Meubellak: meubbellak voor binnen. Heeft een eiglans en beschermt tegen vlekken op meubilair. Daarnaast niet vergelend. 

  • Glitsa AC Parketlak PT Mat: lak speciaal voor parketvloeren. Deze matte parketlak biedt extreme bescherming en is geschikt voor intensief gebruik.