• Lorem ipsum

Global Paint

Toon:
Global Paint Aquatura TF Drogingsvertrager
Global Paint Aquatura TF Drogingsvertrager
Middenklasse professioneel
  • Geschikt voor binnen & buiten
  • Verlengt de open tijd
  • Reukloos
19,69 9,95
Toon:

Global Paint

Global Paint Products is al jarenlang een gerenommeerd bedrijf in de nationale en internationale verfindustrie. In Boven-Leeuwen produceert Global Paint sinds 1988 haar verven. Sinds 2004 beschikken ze over een vestiging op Curaçao. Ruim 20 medewerkers maken daar de verven voor met name de Caribische markt.

Het produceren van hoogwaardige lakken en muurverven voor de professionele markt, de bouw, timmerindustrie, standbouw en metaalindustrie met een geringe hoeveelheid oplosmiddelen: dat is waar dit bedrijf voor staat. Onder andere in het assortiment van Global Paint: muurverven, coatings, grondverven, lakken, betonverven, voorbehandelingen en diversen. Zo ontwikkelen ze een breed scala verfproducten voor consumenten en professionals.

Producten van Global Paint bij De Verfzaak

Hieronder zie je een voorbeeld van een van de producten van Global Paint die we in ons assortiment aanbieden.

  • Global Paint Aquatura TF Drogingsvertrager: te gebruiken om de open tijd te verlengen bij oplosmiddelarme (watergedragen) producten. De Aquatura TF kan toegevoegd worden als verdunningsmiddel. Hierdoor kan de opentijd verlengd worden. De droogtijd wordt vertraagd, dus de verf is langer door te strijken. Vrijwel reukloos.