• Lorem ipsum

Hamach

Toon:
Toon:

Hamach

Hamach is een merk van EMM International. Een bedrijf dat nieuwe uitvindingen ontwikkelt die cruciaal zijn voor doeltreffend en efficiënt werken met lak. Hamach biedt complete, duurzame oplossingen voor de mengruimte en werkplaats. De focus ligt op veiligheid, kwaliteit, duurzaamheid en innovatie. De mengkameruitrusting en afzuigsystemen van Hamach vormen samen de professionele totaaloplossing voor mengkamers. Een hoge kwaliteit en de naleving van alle milieuregelgeving zijn daarbij gegarandeerd. De roestvrijstalen mengkameruitrusting van Hamach is de beste oplossing voor een veilige en schone mengruimte die aan de huidige regelgeving voldoet.

Hamach is het merk van EMM met een breed assortiment aan professionele non-paint producten voor auto schadeherstel en carrosseriebouwer bedrijven. Van schuurproducten tot schuurstofzuigers, spuitstandaarden en schragen, spuitpistolen en schuurkarren.

Producten van Hamach bij De Verfzaak

Aan de slag met de producten van Hamach? Kijk op deze pagina wat allemaal mogelijk is. 

  • Hamach Schuurzool: Hamach Delta reserve schuurzool met kittenband onderzijde voor het gebruik van kittenband delta schuurpapier van diverse merken, waaronder Hamach delta schuurpapier, Festool delta schuurpapier en 3M delta schuurpapier. Onder meer geschikt voor: Hamach VH91V en Hamach VH914V.

  • Hamach Delta Schuurbladen: het Hamach Dynamic Tackup Delta schuurpapier met 7 afzuiggaten is bij uitstek geschikt voor het droog schuren met de machine zoals de Hamach VH 914 V. Het vernieuwde en verbeterde Delta schuurpapier is herkenbaar aan de cappuccino-kleur. De schuurbladen zitten per 50 stuks verpakt.

Heb je vragen over werken met de schuurmiddelen van Hamach? Stel ze gerust aan onze klantenservice! We zijn eenvoudig te bereiken via een e-mail of de telefoon. Onze vakspecialisten kunnen je waar nodig adviseren over de mogelijkheden.