• Lorem ipsum

Hermadix

Toon:
Toon:

Hermadix

Zoals je ongetwijfeld weet kun je in de online webshop én in alle filialen van De Verfzaak terecht voor verf van absolute topkwaliteit. Merken als Sikkens, Sigma en Wijzonol hebben een prachtige reputatie opgebouwd en leveren keer op keer de beste kwaliteit. Bij De Verfzaak kun je naast de standaard muurverf uiteraard ook terecht voor al die andere producten die met verf en toplagen te maken hebben. 

Denk bijvoorbeeld aan de bescherming van houten meubelen en schuurtjes in de tuin. Al dat hout zal beschermd moeten worden tegen het Nederlandse klimaat en één van de bedrijven daarin is gespecialiseerd is Hermadix. 

Op deze pagina laten we je kennis maken met het assortiment van Hermadix. Zo weet je binnen een mum van tijd of dit uitgebreide assortiment voor jou dé oplossing in huis heeft voor jouw volgende klus.

Hermadix beits

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen is het beschermen van hout precies datgene waar Hermadix ongelooflijk goed in is. De termen verf, lak, vernis en beits worden nogal eens door elkaar gehaald en daardoor kan het in eerste instantie lastig zijn om het juiste product aan de juiste klus te koppelen. Het is even zoeken, maar als je dan precies de juiste beits hebt gevonden dan weet je zeker dat je een prachtig eindresultaat neerzet.

Beits dus. De beits van Hermadix is van een ongekende kwaliteit en laat je tot in lengte van jaren genieten van de oorspronkelijke look en kwaliteit van je hout. Is beitsen dan echt nodig? Dat is zeker zo. Met beits zorg je voor de ultieme bescherming én behoud je het originele uiterlijk van het hout. Wanneer je niet heel ervaren bent op het gebied van beits aanbrengen ligt de verleiding op de loer om voor reguliere beits te gaan omdat je zo misschien op safe speelt. Toch is het aan te raden om het assortiment van Hermadix eens goed te bekijken alvorens je knopen door gaat hakken. De kans is namelijk enorm groot dat er een beits voorhanden is die precies aansluit bij jouw project en waarmee je dus een perfect resultaat boekt. Om je te laten zien dat er wel degelijk wat te kiezen valt op het gebied van beits hebben we hieronder enkele varianten voor je op een rijtje gezet.

Hermadix Tuindecoratiebeits → Speciaal voor geïmpregneerd hout. Denk bijvoorbeeld aan borders, schuttingen en speeltoestellen.

Hermadix Houtdecor Verfbeits → Voor de optimale bescherming van hout. Deze beits heeft geen grondverf nodig als tussenlaag.

Hermadix Steigerhoutbeits → Watergedragen, milieuvriendelijke beits voor oud en nieuw steigerhout.

Douglas olie

Voor het beschermen van hout heb je dus ongelooflijk veel mogelijkheden en eigenlijk is het zonde om meteen te kiezen voor een ‘basisbeits.’ Dit omdat de kans enorm groot is dat er voor jouw specifieke houtsoort en/of klus vast een betere variant te verkrijgen is. Hermadix is bijvoorbeeld gespecialiseerd in het ontwikkelen van Douglas olie

Check wanneer je hout wil gaan beschermen met een nieuwe toplaag of het niet toevallig douglas- of larikshout is, twee hourtsoorten die bijvoorbeeld veel gebruikt worden voor het maken van tuinmeubelen. Douglas olie van Hermadix combineert een aantal facetten met elkaar die ervoor zorgen dat dit een absoluut topproduct is. Zo is Douglas olie watergedragen, milieuvriendelijk en wordt het gemaakt op basis van natuurlijke ingrediënten. De naturelvariant zorgt ervoor dat het hout wordt beschermd maar dat de houtstructuur en de houtnerf wel zichtbaar blijft. Kortom, een prachtig product om jouw Douglas hout weer als nieuw te laten ogen én te beschermen. 

Beits of olie?

Zoals je hebt kunnen lezen duwt Hermadix de bescherming van hout naar een ongekend hoog niveau. Wellicht zorgen de termen olie en beits voor wat verwarring bij je. In feite vormen ze allebei een toplaag op hout, maar wanneer kies je nu voor beits van Hermadix en wanneer opteer je voor olie. Beits is de beste keuze als je puur voor de bescherming van het hout gaat. Denk bijvoorbeeld aan houten schuttingen die veel krijgen te verduren door het nederlandse weer. Wanneer je bijvoorbeeld een tuinmeubel onder een afdak hebt, is het misschien beter om voor olie te kiezen. Olie heeft namelijk de eigenschap dat de natuurlijke uitstraling van het hout beter bewaard blijft. 

Passend advies van De Verfzaak

Ben je van plan om met producten van Hermadix te gaan werken bij jouw volgende klus, maar zit je nog wel met enkele vragen waarop je graag het antwoord zou willen weten voordat je daadwerkelijk aan de slag kunt? Dan is het goed om te weten dat onze specialisten voor je klaar staan om mede ervoor te zorgen dat jouw volgende project een groot succes wordt. Denk bijvoorbeeld aan vragen zoals:

  • Hoeveel liter Douglas olie heb ik nodig?
  • Kan ik beits van Hermadix lang bewaren?
  • Hoe breng ik steigerhoutbeits het beste aan?

Voor deze en alle andere vragen ben je bij onze specialisten aan het juiste adres. Bezoek bijvoorbeeld één van de filialen van De Verfzaak en haak een expert aan. Op die manier ben je in de gelegenheid om kennis op te doen en om gericht beits of een andere vorm van bescherming te kopen. Ben je van plan om jouw producten online te kopen, maar heb je wel de behoefte aan passend advies? Geen probleem! Stuur dan even een e-mail met al je vragen of bel ons even. We helpen je graag verder.