• Lorem ipsum

Histor Kleurbedenktijd

Toon:
Geen producten gevonden...

Histor Kleurbedenktijd

Histor behoort tot de groep authentieke Nederlandse merken, net zoals Verkade, Batavus en Douwe Egberts. Het merk werd in 1949 bedacht en in de markt gezet door Albert van Wersch, directeur van een toenmalige verffabriek uit Alphen aan de Rijn. Hij was een ondernemer die de toekomst groots tegemoet trad. De naam Histor, verwijst naar Historia Exit, oftewel ‘het verleden heeft afgedaan’. Van Wersch maakte van Histor het grootste A-verfmerk in Nederland. Ruim zestig jaar later is Histor – dankzij hightech innovaties – het ideale merk voor de doe-het-zelver.

Histor helpt thuis schilderend Nederland graag op weg door nieuwe producten, kleuren en inventieve oplossingen te ontwikkelen die niet alleen het resultaat maar ook de weg ernaar toe zo veel aangenamer maken. In ons assortiment: kleurentesters, lakken, muurverf, vloer en trapverf, grondverf, voorstrijk, verfbenodigdheden en kleurenwaaiers.

Histor Kleurbedenktijd is onderdeel van Histor. Hierin vind je een reeks authentieke kleuren.

Producten van Histor Kleurbedenktijd De Verfzaak

Voor de producten van Histor ben je hier op het juiste adres! Scrol door de pagina en ontdek welke producten we hebben.

  • Histor Kleurbedenktijd MY color Muurverf Zijdemat: een zijdematte muurverf die op waterbasis geschikt is voor binnen gebruik. De Histor muurverf heeft een aantal specifieke kenmerken, wat het ook een uitstekend product maakt voor de doe-het-zelf. Zo geeft deze muurverf van Histor, niet geheel verrassend, een zijdemat uiterlijk op je muur.

  • Histor Kleurbedenktijd One Lak Hoogglans Alkyd: is een hoogglanzende, lucht drogende lakverf voor binnen en buiten. Terpentinegedragen product met bijzonder kras- en slijtvaste eigenschappen. Deze lakverf wordt veelal door doe-het-zelvers gebruikt vanwege zijn gemakkelijke verwerking en goede dekking. Bovendien is de Histor One Lak Hoogglans Alkyd resistent tegen vet, vuil, en reinigingsmiddelen.

Vragen over werken met Histor Kleurbedenktijd? Stel ze aan onze specialisten en ontvang antwoord op al je vragen!