• Lorem ipsum

Intervos

Toon:
Toon:

Intervos

In het bedrijf Intervos bieden ze in het assortiment hoogwaardige collecties van onder andere glasweefsel en renovlies behang. Intervos richt zich voornamelijk op de totale breedte van de professionele wandbekledingsmarkt.

Intervos behang heeft een goede prijs kwaliteitsverhouding, gaat lang mee en is eenvoudig te plaatsen. Intervos is een van de toonaangevende fabrikanten van glasweefselbehang en andere muurproducten.

Deze nieuwe decoratieve wandbekleding geeft jou een nieuwe stijlvolle woning. Zo is glasweefselbehang gemaakt van fijne glasvezels. Eerst worden ze geperst totdat er een sterk gaas gaat ontstaan. Zodoende kan er een decoratieve structuur in het glasweefselbehang gedrukt worden, zoals de visgraatstructuur, de zigzagstructuur en de weefselstructuur. Zo maak glasweefselbehang een muur die beschadigd is sterker maken. Het is ook mogelijk om de glasweefselbehang te verven in de kleur die jij wenst. Zo is Intervos behang een uitstekende kwaliteitsbehang waar jij mee aan de slag kan gaan.

Producten van Intervos bij De Verfzaak

Interesse in de producten van dit behangmerk? Lees hieronder nog wat extra informatie over enkele producten. 

  • Intervos Plak-Plak M10: Plak-Plak Glasweefsellijm M10 is een speciale behanglijm voor glasweefselbehang, structuurvlies etc. De glasweefsellijm kan toegepast worden op alle licht-zuigende ondergronden zoals beton, gips en hout.
  • Intervos Glasvlies 40200: deze vernieuwde renovlies bevat extra vezels, vandaar het ook weer glasvlies wordt genoemd. De glasvlies/renovlies zit op een rol van 50 m², is damp open en beschikt over een oeke-tex label. Wist je bijvoorbeeld dat gemiddeld 4000 liter vocht het eerste jaar nog in de nieuwbouw woning kan zitten? Je wilt haarscheurtjes in uw stucwerk of schimmelvorming in je woning voorkomen zodat er geen ziektekiemen kunnen ontstaan.

Met de producten van Intervos wordt iedere klus een succes? Meer weten? Onze behangspecialisten geven je graag antwoord.