• Lorem ipsum

Jansen

Toon:
Jansen Snelplamuur
Jansen Snelplamuur
  23,71 20,16
  Jansen Lakplamuur
  Jansen Lakplamuur
   13,13 11,82
   Toon:

   Jansen

   Producten van Jansen bij De Verfzaak

   Benieuwd wat Jansen te bieden heeft? Lees hieronder verder.

   • Jansen Snelplamuur: goed schuurbaar, heeft ook een goed vulvermogen. Snelplamuur is gemakkelijk overschilderbaar en snel droog te krijgen. De Jansen snelplamuur is ideaal geschikt voor het verwerken van kleine oppervlakken. Deze plamuren is voor het vullen en plamuren van houtporien, verstekken, kleine gaatjes, beschadigingen in hout en metaal en het wegwerken van krassen. Goed toepasbaar zowel voor binnen als voor buiten en is na de droging goed schuurbaar.

   • Jansen Lakplamuur: Deze lakplamuur is gemakkelijk te schuren, omdat het een goed vulvermogen heeft is de plamuur beter te verwerken zonder enige problemen. Heb je het product nu open gemaakt maar niet veel gebruikt, geen zorgen deze lakplamuur heeft een zeer lange open tijd. Mocht je het willen overschilderen dat is mogelijk zorg hierbij wel dat je goed bent voorbereid. Jansen Lakplamuur is een traditioneel, betrouwbare en uiterst vertrouwde plamuur. Zo heeft de lakplamuur een aantal unieke eigenschappen: het plamuren van zowel grote oppervlakken is geen probleem, plamuren zonder te schuren (door het na te trekken met een schoon plamuurmes), ook is het mogelijk om tot wel vijf lagen per dag te plamuren. Zo verwerkt het gladde, ook grotere oppervlakken, deuren, panelen, kozijnen en andere oppervlakken van hout en metaal.

   Nog meer informatie nodig? Onze verfspecialisten weten alles van de producten van Jansen. Stuur een e-mail of bel naar onze klantenservice.