• Lorem ipsum

KWB

Toon:
Geen producten gevonden...

KWB

Een voor doe-het-zelvers en professionals compleet assortiment aan universele elektrische gereedschappenaccessoires en hanggereedschappen. KWB een internationaal actieve, merkonafhankelijke systeemexpert voor universeel toebehoren voor elektrisch gereedschap en handgereedschap. Met negentig jaar aan ervaring, innovatief handelen en denken maar vooral continue kwaliteitsnormen. Met de betrouwbare partner voor bouwmarkten en speciaalzaken en meer dan 200 medewerkers is KWB kwalitatief succesvol bedrijf.

Een assortiment met meer dan 5.500 producten biedt een sterk assortiment met hoogwaardige en innovatieve voorraadartikelen met eigen gepatenteerde producten. Met bescherming voor tijdens het werk zit je bij KWB ook op het juiste adres. Zo heeft KWB oogbeschermingen, gehoorbeschermingen, adembeschermingen, hoofdbescherming, handbeschermingen waardoor je op een veilige manier alle werkzaamheden kunt verrichten. Hoogwaardige, duurzame en functionele gereedschappen, zo kun je altijd met het beste resultaat afronden. Alles van elektrische gereedschappen tot handgereedschap.

Als doe-het-zelver biedt KWB een compleet assortiment aan gereedschappen en accessoires. Mocht je nog vragen hebben over een bepaald product, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij zullen jou verder helpen naar je specifieke keuze zodat je met een gedegen voorbereiding op zak aan de slag kunt gaan.