• Lorem ipsum

Motip

Toon:
Motip Radiator Spray - RAL 9010
Motip Radiator Spray - RAL 9010
Motip Radiatorspray is een alkyd lak voor het verfraaien en herstellen van radiatoren en verwarmingsbuizen.
  €17,55€15,80
  Toon:

  Motip

  Nog geen 60 jaar geleden, ging Wout Post, de oprichter van Motip, aan de slag met verf in het schuurtje van zijn vader in Valkenburg, Nederland. Hij wilde graag wat bijverdienen als student en besloot busjes verf te verkopen. Zijn interesse voor verf ontwikkelde zich en hij begon zelf te experimenteren met het mengen van pigmenten.

  Motip heeft alles als het gaat om reparatieproducten zoals: reparatielakken, plamuren, coatings, onderhoudsmiddelen en beschermingsmiddelen. 

  Producten van Motip bij De Verfzaak

  Met de producten van Motip weet je zeker dat je bescherming in huis haalt. Bekijk deze pagina dan ook voor een overzicht van alle producten van dit merk.

  • Motip Radiator Spray: de hittebestendige verf die speciaal ontwikkeld is voor het spuiten van radiatoren en verwarmingen. Deze radiatorverf heeft een zeer hoge dekkracht waardoor de verf ideaal is voor het verfraaien en herstellen van radiatoren en verwarmingsbuizen. De lak is bestand tegen warmte en schoonmaakmiddelen en heeft een duurzame kleur en glans. Naast dat de verf bestand is tegen warme tempraturen, is de lak ook bestendig tegen de vorming van roest en carrosserie.

  Vragen over de producten van Motip? Stel ze gerust (middels een telefoontje of e-mail) aan onze medewerkers!