• Lorem ipsum

Nelf

Toon:
Toon:

Nelf

Nelf/Zusex vindt zijn oorsprong in de jaren '70 van de vorige eeuw. Een primeur, want het is het eerste houtrotreparatie merk op de markt. Daarna bleef het bedrijf innoveren en ontwikkelden in de loop der jaren diverse oplossingen voor houtreparatie, houtrenovatie en verlijming. Zusex is daarmee al sinds jaar en dag een van de bekendste en meest verkochte houtrotvullers in Nederland en vele Europese landen. Een rijke historie en een kleurrijke toekomst!

Eigenlijk is er geen slecht schilderwerk en houtreparatieklus waar ze niet de perfecte oplossing voor in huis hebben. Van reguliere (verf) producten tot zeer specialistisch probleemoplossers. Als familiebedrijf voegt Nelf/Zusex altijd een extra ingrediënt toe: betrokkenheid met de klant.

Producten van Nelf/Zusex bij De Verfzaak

In het assortiment van De Verfzaak vind je producten van Nelf/Zusex. Bekijk hieronder een klein overzicht van deze items. 

  • Nelf Zusex Renovatiecompound: 2 componenten expoxy houtrot vuller. Een oplosmiddelvrije reparatiemiddel voor zowel kleine als grotere reparaties in hout en (natuur) steen en diverse andere in de bouw toegepaste materialen; op basis van tweecomponenten epoxyhars.