• Lorem ipsum

Noordwand

Toon:
Toon:

Noordwand

Noordwand is al meer dan 30 jaar specialist op het gebied van wandkleding. Met een uitgebreide en brede collectie weet Noordwand elke ruimte meer sfeer en warmte te geven. Zo is Noordwand uitgegroeid tot een belangrijke speler in de Nederlandse behangwereld.

In 1988 begon Evert Jan Prins met de in- en verkoop van behang. Hij had de nodige ervaring opgedaan in de behangwereld en zag de kansen liggen, dus besloot Prins een eigen onderneming op te starten. Het merk Noordwand was geboren.

Exclusieve en kwalitatieve behangcollectie vanuit de hele wereld werden aangekocht en vervolgens gedistribueerd naar schilders en verf- en behangspeciaalzaken. Noordwand stond en staat nog steeds bekend om haar hoge kwaliteit voor een goede prijs. En misschien nog wel belangrijker: om haar goede service richting klanten.

Inmiddels is de collectie onder andere uitgebreid met kurkwandbekleding en glasweefsel. Ook speelt fotobehang een steeds belangrijkere rol in de hedendaagse tijd. De collecties van Noordwand zijn te bewonderen en te koop bij meer dan duizend verkooppunten in Nederland en België. De winkels van De Verfzaak en de online omgeving behoren tot deze verkooppunten.

Producten van Noordwand bij De Verfzaak

De Noordwand producten zijn erg populair bij klanten van De Verfzaak. Een kort overzicht van enkele producten zie je hieronder.

  • Noordwand Smart Art Easy: Lengte: 2,7 meter, Breedte: 2,12 meter
  • Noordwand Atmosphere fotobehang: Lengte: 2,5 meter, Breedte: 3,18 meter
  • Noordwand Smart Art Easy Natuursteen: Lengte: 2,7 meter, Breedte: 1,59 meter

Vragen over werken met het behang van Noordwand? Onze medewerkers op de klantenservice kijken graag met je mee naar de mogelijkheden!