• Lorem ipsum

Red Devil

Toon:
Toon:

Red Devil

De geschiedenis van Red Devil reikt tot anderhalve eeuw geleden. In New Hampshire werd dit merk opgericht als Smith & Hemenway company. In de beginjaren werd vooral gefocust op de productie van verschillende soorten glassnijders waarvan er een, de Woodward Wizard, was gepantenteerd. Dankzij de Woodward Wizard en andere unieke/betrouwbare tools kreeg Red Devil een reputatie als kwalitatief en betrouwbaar bedrijf. 

De producten van Red Devil zijn er voor het herstellen en opvullen van gaten, barsten en naden in diverse ondergronden. Denk hierbij aan hout, steen en gips. Red Devil producten zijn over het algemeen goed vullend, makkelijk te schuren, universeel toepasbaar en goed overschilderbaar.

Producten van Red Devil bij De Verfzaak

  • Red Devil One Time: een kant-en-klare renovatiepasta voor het wegwerken van gaten, scheuren, naden. Het voordeel van deze plamuur is dat je deze op veel verschillende ondergronden kunt toepassen, zoals op pleisterwerk, gipsplaten, hout en steen. Vanuit daar zijn de ondergronden overschilderbaar. Deze plamuur is ongeschikt voor metaal en kunststof. 

Vragen over de producten van Red Devil stel je natuurlijk aan onze specialisten. Bel of stuur een e-mail en laat je adviseren of je klus.