• Lorem ipsum

Rembrandt

Toon:
Rembrandt Softpastels Basisset 300C30
Rembrandt Softpastels Basisset 300C30
Uitgebreide pastelset van Rembrandt met maar liefst dertig verschillende kleuren.
  61,85 55,67
  Toon:

  Rembrandt

  Rembrandt is het oudste kwaliteitsmerk van Royal Talens. Zijn geschiedenis dateert uit 1899, het jaar dat de oprichter Marten Talens zijn familiebedrijf startte in Apeldoorn. Rembrandt ontwikkelde zich tot een van ’s werelds meest gerenommeerde merken olieverf, softpastels, acryl en aquarel voor de professionele kunstenaar.

  Marten Talens was een gedreven man voor wie alleen het beste goed genoeg was. Zijn enthousiasme en constante drive om te experimenteren en innoveren leidde tot een onderscheidend en professioneel aanbod van producten. Geheel volgens de traditie van het oude Hollandse meesters, waarbij de nadruk vooral lag op kleur, lichtechtheid en pigmenten. Dit zijn eigenschappen die werden omarmd door tal van artiesten uit zowel Europa als de Verenigde Staten, en toen later Rusland al aan het begin van de 20e eeuw. Koninklijke Talens inmiddels levert het merk Rembrandt in meer dan 80 landen en behoort tot de top van de wereld.

  Producten van Rembrandt bij De Verfzaak

  • Rembrandt Softpastels Basisset 300C30: een uitgebreide set aan softpastels met maar liefst 30 verschillende kleuren. Kenmerkend aan deze pastels zijn de zuivere kleuren en uitstekende lichtrechtheid. Tekeningen die gemaakt zijn met kleurpastels van Rembrandt blijven jarenlang van hoogwaardige kwaliteit.
  • Rembrandt Softpastels Basisset 300C30.5: Rembrandt softpastels hebben een hoge pigmentconcentratie, daardoor werk je met zeer zuivere en intense kleuren! De hoge graad van lichtechtheid zorgt ervoor dat je kunstwerk zijn levendige en originele kleuren zeer lang behoudt.