• Lorem ipsum

Sakura

Toon:
Toon:

Sakura

De eerste inkt ter wereld waar pigmenten en water werden gecombineerd. Zo is nu de inkt de betrouwbare, permanente, archiveerbare kwaliteit inkt. De Sakura Pigma heeft een paar unieke eigenschappen zoals: bloedt niet door papier heen, permanent, watervast, sneldrogend, PH-neutraal en loopt niet uit. Oorspronkelijk werd de inkt eerst alleen gebruikt voor technisch schrijfmiddel, vandaag de dag wordt het ook regelmatig gebuikt door technische professionals, in onderzoekslaboratoria en door creatieve kunstenaars. Zo is de weg naar voor illustreren, markeren en schrijven, behang gedachten, ideeen en dromen naar je papier veel makkelijker met Sakura. Geschikt voor mensen met een creatieve geest. Zo maken ze bij Sakura geen onderscheid in: bekend of onbekend, klein of groot, thuis, op kantoor of de branche.

Producten van Sakura bij De Verfzaak

  • Sakura Fineliners Pigma Micron: Unieke en ongeëvenaarde kwaliteit pigmentinkt. De diverse lijndiktes van de Sakura Pigma Micron geven je de ultieme controle over je uit te voeren schrijf- of tekentaak en schrijfstijl.

  • Sakura Schets en Notitieboek: in zwarte gebonden Sakura schetsboek met zwarte pagina’s. een ideaal schetsboek voor het tekenen op locatie en het oefenen van technieken (inkt/potlood/oliepastel/houtskool).

  • Sakura Gelly Roll Metallic set 3 Gelpennen Sweets: geweldig om mee te tekenen, versieren en schrijven. De pennen zijn te gebruiken voor handlettering, bullet journaling, kaarten en nog veel meer.

  • Sakura Pigma Brush Pen: deze Pigma Brush Set van Sakura bevatten diverse kleuren om lijnen te tekenen en vlakken in te kleuren. De penseelpunt is flexibel en buigt na gebruik terug in zijn originele vorm. Superlak om bijvoorbeeld je kleurplaten in te kleuren met inkt of voor hand lettering.

Ook aan de slag met de hobbyverf producten van Sakura? Leef je uit op deze pagina en laat je inspireren. Voor vragen verwijzen we je graag door naar onze medewerkers op de klantenservice.