• Lorem ipsum

Sandberg

Toon:
Toon:

Sandberg

Welkom in de wereld van Sandberg, waar Zweedse behangkunst tot leven komt. Bij De Verfzaak hebben we het genoegen om de prachtige collectie van Sandberg Wallpaper aan te bieden. Deze behangen zijn ontworpen om jouw dagelijkse leven en huis nog mooier te maken. Hun passie ligt in de liefde voor details, die mogelijk worden doordat elk stuk in eerste instantie volledig met de hand wordt getekend.

Bij Sandberg doorlopen ze talloze schetsen en ideeën voor elk ontwerp dat je ziet, totdat ze de perfectie en de unieke Sandberg-expressie bereiken. Hun ontwerpen dragen namen omdat ze allemaal interessante verhalen vertellen over mensen en plaatsen die Sandberg hebben geïnspireerd bij het maken ervan. De inspiratie voor zowel kleur als ontwerp komt vaak van het Zweedse landschap en de omringende natuur.

Ze zijn er trots op dat onze behangen een eerbetoon zijn aan ons historisch en cultureel erfgoed. De patronen worden geboren uit het oude archief met ontwerpen uit het verleden, terwijl ze inspiratie vinden in het heden om nieuwe en tijdloze uitingen te creëren die generaties lang zullen meegaan.

Het Koninklijk Hof van Zweden heeft de passie voor hun werk opgemerkt en daarom is Sandberg benoemd tot Hofleverancier. Deze prestigieuze titel staat voor Zweedse kwaliteit en Scandinavisch design van de hoogste klasse en is bekroond met een AAA-rating. Het is een erkenning van hun inzet voor vakmanschap en hun streven naar perfectie.

Sandberg Wallpaper is opgericht door de familie Sandberg en maakt nu deel uit van de Gimmersta Group, die al sinds de jaren twintig van de vorige eeuw gespecialiseerd is in behang. Vanuit hun kantoren in Borås, Zweden, opereren ze wereldwijd om mensen te voorzien van unieke en hoogwaardige behangontwerpen.

Elke lijn en penseelstreek die ze maken, getuigt van de liefde voor vakmanschap. De missie is dan ook om tijdloos en klassiek behang van premium kwaliteit te creëren met een unieke uitstraling die lang meegaat. Bij Sandberg doen ze niet zomaar behang, zij creëren Zweedse behangkunst.

Sandberg producten bij De Verfzaak

Bij De Verfzaak nodigen we je uit om de magie van Sandberg Wallpaper te ontdekken. Voeg een vleugje Scandinavische elegantie en tijdloze schoonheid toe aan je interieur met hun unieke collectie. Laat je betoveren door de prachtige ontwerpen en vakmanschap van Sandberg en geef je huis de uitstraling die het verdient.

Bekijk onze website voor een uitgebreide selectie van Sandberg behangen. Ontdek de perfecte combinatie van Zweedse kwaliteit en kunstzinnig design bij De Verfzaak. Mocht je nog vragen hebben over dit geweldige behang, kun je van maandag tot en met vrijdag contact opnemen met de specialisten van onze klantenservice.