• Lorem ipsum

Scandia

Toon:
Toon:

Scandia

Een collectie van glasweefselbehang van Scandia onder de naam Intervos. Het glasvlies assortiment varieert van gladde weefsel tot behang met ruiten en visgraat in zowel basis als reeds voorgeschilderde kwaliteiten. Glasweefsel is een duurzaam probleemoplosser voor je muur die spanning opvangt of oneffenheden camoufleert en die je overschildert in de door jouw gewenste kleur. Voor het beste glasweefselbehang ben je dus op het juiste adres bij de producten van Scandia. 

Mocht je nog vragen hebben over je product, neem dan gerust contact op met onze klantenservice of specialisten. Zo helpen wij jou op weg naar het juiste product zodat je met een goed gevoel aan de slag kunt.

Producten van Scandia bij De Verfzaak

  • Scandia Glasvezelbehang 1320 25x1 m: een sterk en stabiel soort behang waarmee je muren tegen een stootje kunnen, 100% gemaakt van glasweefsel. Voornamelijk geschikt voor het bekleden van wanden en andere oppervlakken in je interieur. Met de sterkte en stabiliteit zorgt het ervoor dat de levensduur van het behang wordt verlengd.