• Lorem ipsum

Sia

Toon:
Toon:

Sia

Sia werd in het jaar 1867 opgericht als chemische fabriek. Vanaf het begin ging de focus bij Sia op het ontwikkelen en produceren van schuurmiddelen. Dit gebeurt in een fabriek in Zwitserland, en dat al sinds 1875. Door toenemende kwaliteitseisen van de groeiende industriële revolutie in die tijd vroeg men om dienovereenkomstige gereedschappen. Daarmee had Sia een welbekend gat in de markt gevonden. Nu, zo'n anderhalve eeuw later, heeft Sia zich ontwikkeld als een van de grootste fabrikanten binnen de schuurmaterialen branche. Dit is met recht iets om trots op te zijn.

Zoals gezegd focust Sia zich dus op alles wat met schuren te maken heeft. Denk hierbij aan onder andere schuurpapier en schuurpads. Deze zijn natuurlijk ook bij ons verkrijgbaar. Of je nu een losse schuurpad wilt hebben, of een setje met meerdere vellen schuurpapier: bij Sia vind je het allemaal!

Producten van Sia bij De Verfzaak

Benieuwd wat Sia te bieden heeft? Lees snel verder!

  • Sia Siaflex Schuurpapier: sterke backing door vezel versterkt latexpapier, hierdoor is het zowel droog als nat te gebruiken. Zeer flexibel, past zich goed aan contouren aan.

  • Sia Abrafoam Combi Block: comfortabel schuurblok met speciale hoeken.

  • Sia Siasponge Flexpad: uiterst flexibel, perfecte aanpassing aan het werkstuk, uitspoelbaar en daardoor meermaals te gebruiken. Gelijkmatig schuurbeeld zonder vingerafdrukken. Geen doorschuren op randen en profielen, duidelijke herkenning van de grofte door verschillende kleuren.

Onze klantenservice kan je helpen indien je nog extra vragen hebt. Neem contact met ons op en ontvang alle benodigde informatie.