• Lorem ipsum

Tesa

Toon:
Toon:

Tesa

Hoe ironisch: het succesverhaal achter het merk Tesa begon met een mislukking. Paul C. Beiersdorf, een farmacoloog, was bezig met het ontwikkelen van een pleister. Toen dr. Oscar Troplowitz het lab overnam in 1890 kwam hij erachter dat de pleister bleef plakken, maar dat de huid geïrriteerd raakte. Troplowitz besloot toen om het product niet meer als pleister te verkopen maar als eerste technische plakband.

Tesa staat voor het creëren van klevende oplossingen die het leven van klanten verbeteren.

Hedendaags is het merk Tesa een van de grootste wereldwijde fabrikanten van zelfklevende product- en systeemoplossingen voor industrie, professionele vakmensen en consumenten. Ook De Verfzaak is verkoper van de tape van Tesa.

Producten van Tesa bij De Verfzaak

Blijf jij ook kleven op deze pagina? Lees dan eens de korte productomschrijvingen hieronder door over twee Tesa producten.

  • Tesa Afplaktape Universal: afplaktape Universal is een van de standaard benodigdheden tijdens een verfklus. Tesa afplaktape is verkrijgbaar in twee verschillende maten: 50 x 19 mm / 50 x 30 mm.

  • Tesa Afplaktape Precision Sensitive: afplaktape voor zeer dun papier, kan veilig worden verwijderd van kwetsbare oppervlakken zoals behang. Oplosmiddelvrij, geproduceerd met voornamelijk hernieuwbare materialen.

Aan het werk met Tesa, maar nog wat vragen? Onze specialisten voorzien je graag van alle benodigde informatie.