• Lorem ipsum

Toupret

Toon:
Toupret Stopverf
Toupret Stopverf
Toupret Stopverf is een stopverf op basis van lijnolie. Dit product kan makkelijk gebruikt worden bij het plaatsen van glas en voor schade aan hout. Deze stopverf gaat lang mee en is snel overschilderbaar.
  19,56 17,60
  Toupret Redlight
  Toupret Redlight
   25,10 22,59
   Toon:

   Toupret

   Toupret is een Franse uitvinder van kant-en-klare plamuren. Het merk werd in 1938 bedacht door Désiré Jardin met als doel om een procedé te ontwikkelen voor een praktische en eenvoudig te gebruiken plamuur voor alle bouwwerkzaamheden. Tot vandaag de dag, dankzij zijn strenge eisen en expertise, heeft Toupret met deskundige en innovatieve oplossingen een duurzame verbetering van muren. Met zijn brede assortiment aan plamuren en diensten voor alle soorten gebruikers, van beginners en professionals, zo kun je daarmee alle uitdagingen aan bouw en bij de renovatie. Kortom, werken met dit merk is een pretje.

   Producten van Toupret bij De Verfzaak

   • Toupret Stopverf: Toupret Stopverf is een boterzachte stopverf te gebruiken voor het stoppen van glas. Met toupret stopverf kun je ook klein oneffenheden vullen in een houten kozijn.

   • Toupret Redlight: lichtgewicht vul- en afwerkmiddel. Te gebruiken voor: gips, gipsblokken, gipskartonplaten, oude geschilderde ondergronden, cement, beton, cellenbeton, betonblokken, baksteen, steen. Het oppervlak kan na gebruik van Redlight afgewerkt worden met alle gangbare plamuren, verven en muurbekledingen.