• Lorem ipsum

Van Gogh

Toon:
Toon:

Van Gogh

Een aquarelverf voor de student en de kunstenaars, sprankelende, transparante en intense kleuren met een indrukwekkende kleurkracht. Al deze aquarelverf gemakkelijk om mee te werken en te mixen. Met gepaste trots en strikte kwaliteitscontroles geproduceerd in Nederland, zodat je met iedere aankoop gegarandeerd dezelfde ervaring hebt. Van Gogh heeft het allemaal!

Producten van Van Gogh bij De Verfzaak

  • Van Gogh Acrylverf Kist: wordt gemaakt met hoogwaardige pigmenten naar strenge Nederlandse kwaliteitsnormen. De verf kan rechtstreeks uit de metalen tuben met water worden gebruikt.

  • Van Gogh Olieverf: Van Gogh olieverf zorgt voor een prachtig resultaat. Naast de levendige kleuren kiest je bovendien voor de zekerheid van goede olieverf. Zeer gemakkelijk te mengen, hoog pigmentgehalte.

  • Van Gogh Mixed Media Journal: bedacht om met veel verschillende technieken op een papier te kunnen werken. Zo wordt je werk goed beschermd met een harde kaft en de ringband maakt het gemakkelijker om op een volgende pagina te werken.

  • Van Gogh Basisset Oliepastels: oliepastels zijn bijzondere zacht en hebben een grote kleurkracht. Zo zijn de pastels geschikt voor diverse ondergronden zoals papier, karton en hout.