• Lorem ipsum

Beits

Toon:
Wijzonol Dekkend Tuinbeits - Zwart - 2,5 liter
Wijzonol Dekkend Tuinbeits - Zwart - 2,5 liter
Wijzonol Dekkend Tuinbeits Zwart, de beitsverf voor buiten. Vochtregulerend, lange tijd buitenduurzaam en gemakkelijk verwerkbaar.
  €66,45€47,95
  Wijzonol Dekkend Tuinbeits - Antraciet - 2,5 liter
  Wijzonol Dekkend Tuinbeits - Antraciet - 2,5 liter
  Wijzonol Dekkend Tuinbeits Antraciet, de beitsverf voor buiten. Vochtregulerend, lange tijd buitenduurzaam en gemakkelijk verwerkbaar.
   €66,45€47,95
   Wijzonol Dekkend Tuinbeits
   Wijzonol Dekkend Tuinbeits
   Maak je tuin en terras buitenduurzaam met deze Wijzonol Dekkend Tuinbeits. Ideaal 1-pot-systeem.
    €75,70€49,21
    Drost Drostal TB Zijdeglans
    Drost Drostal TB Zijdeglans
    Beits op basis van alkydharsen en transparante pigmenten. Enkele kenmerken zijn waterafstotendheid, goede vulling, prettige verwerking en korte droogtijd. Door toepassing van een zgn. vernettend UV-filter extra lange levensduur.
     €13,30€10,64
     Sikkens Cetol TGX Gloss
     Sikkens Cetol TGX Gloss
     Sikkens Cetol TGX Gloss, de zeer duurzame, transparante hoogglanzende afwerking voor hout.
      €72,49€45,31
      Wijzonol Silicon Alkyd Systeemverf
      Wijzonol Silicon Alkyd Systeemverf
      De systeemverf zorgt voor een uitstekende vocht regulering voor buiten. De halfglanzende lak is geschikt voor gebruik op houten oppervlakken, en is eenvoudig aan te brengen.
       €68,90€44,78
       EinzA Holzcolor
       EinzA Holzcolor
       De einzA Holzcolor is een waterverdunbare, zijdeglanzende beits voor buiten. De buitenbeits is gemaakt op basis van acryl-copolymeisaat-dispersie.
        €49,56€39,65
        Wijzonol Dekkend Tuinbeits - RAL 9001 - 2,5 liter
        Wijzonol Dekkend Tuinbeits - RAL 9001 - 2,5 liter
        Wijzonol Dekkend Tuinbeits RAL 9001, de beitsverf voor buiten. Vochtregulerend, lange tijd buitenduurzaam en gemakkelijk verwerkbaar.
         €66,45€47,95
         Sikkens Cetol TGL Satin Plus
         Sikkens Cetol TGL Satin Plus
         Deze beits is geschikt voor het afwerken van hout dat zich buiten bevindt. De beits heeft een zijdeglans en is gemaakt op basis van alkydhars. De beits is zeer geschikt om te gebruiken op kozijnen, deuren en ramen. Geschikt voor zowel loof- als naaldhout.
          €64,99€40,62
          Hermadix Tuindecoratiebeits 2,5 liter
          Hermadix Tuindecoratiebeits 2,5 liter
          Tuindecoratiebeits kan worden gebruikt voor bijvoorbeeld: borders, schuttingen of speeltoestellen. Speciaal samengesteld voor geïmpregneerd hout.
           €48,47€43,62
           Hermadix Steigerhoutbeits 750 ml
           Hermadix Steigerhoutbeits 750 ml
           Een beits speciaal voor oud en ook nieuw steigerhout. De Steigerhoutbeits heeft een uitstekende dekkingen dringt diep door in het hout.
            €16,83€15,15
            Wijzonol Transparant Tuinbeits - Eiken - 0,75 liter
            Wijzonol Transparant Tuinbeits - Eiken - 0,75 liter
            Wijzonol Transparant Tuinbeits Eiken, de transparante, matte beitsverf voor buiten. Vochtregulerend, lange tijd buitenduurzaam (tot 3 jaar) en gemakkelijk verwerkbaar.
             €27,30€19,50
             Sikkens Cetol Novatech
             Sikkens Cetol Novatech
             Deze beits van Sikkens geeft een zijdeglans. De verf is transparant en is geschikt voor hout dat zich buiten bevindt. De beits kan gebruikt worden voor naaldhout.
              €56,49€35,31
              Hermadix Tuindecoratiebeits 750 ml
              Hermadix Tuindecoratiebeits 750 ml
              Tuindecoratiebeits voor geïmpregneerd tuinhout (oud en nieuw). Schuttingen, borders en pergola's kunnen worden bewerkt met deze tuindecoratiebeits.
               €20,42€18,38
               Hermadix Steigerhoutbeits 2,5 liter
               Hermadix Steigerhoutbeits 2,5 liter
               Steigerhoutbeits heeft een goede dekking en dringt diep in in het hout. Korte droogtijd en makkelijk mee te werken. Deze beits is speciaal voor steigerhout samengesteld.
                €47,38€42,64
                Wijzonol Dekkend Hoogglanslak
                Wijzonol Dekkend Hoogglanslak
                Deze dekkende hoogglans is geschikt om mee af te werken. De verf glimt, is glad, is makkelijk te reinigen en heeft weinig vuilaanhechting.
                 €34,60€23,17
                 Wijzonol Transparant Tuinbeits - Teak - 0,75 liter
                 Wijzonol Transparant Tuinbeits - Teak - 0,75 liter
                 Wijzonol Transparant Tuinbeits Teak, de transparante, matte beitsverf voor buiten. Vochtregulerend, lange tijd buitenduurzaam (tot 3 jaar) en gemakkelijk verwerkbaar.
                  €27,30€19,50
                  Rambo Pantserbeits Tuinhout Zijdeglans Dekkend - 2,5 liter Diepzwart
                  Rambo Pantserbeits Tuinhout Zijdeglans Dekkend - 2,5 liter Diepzwart
                  Rambo Pantserbeits Tuinhout Dekkend is een Dekkende buitenbeits met UV bescherming. Geschikt voor pergola s, speeltoestellen, borders, carports, prieeltjes etc.
                   €47,99€43,19
                   Wijzonol Dekkend Tuinbeits - Antiekgroen - 2,5 liter
                   Wijzonol Dekkend Tuinbeits - Antiekgroen - 2,5 liter
                   Wijzonol Dekkend Tuinbeits Antiekgroen, de beitsverf voor buiten. Vochtregulerend, lange tijd buitenduurzaam en gemakkelijk verwerkbaar.
                    €66,45€47,95
                    Wijzonol Dekkend Tuinbeits - RAL 9010 - 2,5 liter
                    Wijzonol Dekkend Tuinbeits - RAL 9010 - 2,5 liter
                    Wijzonol Dekkend Tuinbeits RAL 9010, de beitsverf voor buiten. Vochtregulerend, lange tijd buitenduurzaam en gemakkelijk verwerkbaar.
                     €66,45€47,95
                     Toon:

                     Beits

                     Beits. Je hebt er vast weleens van gehoord. Maar wat is het nu eigenlijk en hoe weet je of je beits nodig hebt voor je klus? In onze online shop vind je veel soorten beits, maar het is natuurlijk wel makkelijk als je voor je aan je klus begint zeker weer dat je het juiste product hebt gekocht. Op deze pagina hebben we alle informatie over beits voor je verzameld.

                     Populaire beits kleuren:

                     Wat is beits?

                     Wanneer je met hout in aanraking komt bij het klussen is het verstandig om beits te overwegen. Het is namelijk een beschermmiddel voor hout en zorgt ervoor dat vocht wel uit het hout kan, maar niet er in. De eigenschap van houtbeits is dat het in het hout trekt, een goede beschermlaag biedt en tegelijkertijd ervoor zorgt dat het hout goed kan ‘ademen’. Gebeitst hout krijgt nog gewoon zuurstof binnen en reguleert het vochtgehalte waardoor het hout goed onderhouden blijft. Daarom adviseren we bijvoorbeeld om houtbeits te gebruiken op interieur van hout en houten tuinmeubelen.

                     Beits is een zogenaamd éénpot-systeem. Dat wil zeggen dat het zowel een grondlak als aflak is. Zo bespaar je geld door beits te kopen in plaats van een grondverf/primer plus lakverf. 

                     Beits voor buiten

                     Beits is te verdelen in twee groepen, namelijk voor binnen en voor buiten. Heb je tuinmeubelen of houten speeltoestellen voor de kinderen die wel een laagje bescherming kunnen gebruiken? Gebruik dan speciale buitenbeits. Deze soort beits heeft namelijk als eigenschap dat hij extra diep in het hout trekt en goed om kan gaan met vochtige ondergronden. 

                     Voor schilders en fanatieke doe-het-zelvers is beits voor buiten een bekend product, maar voor mensen die nog nooit met buitenbeits hebben gewerkt is het lastig te onderscheiden wat de grootste verschillen zijn tussen producten die in dezelfde categorie vallen. Je hebt bijvoorbeeld vast wel eens gehoord van tuinbeits en buitenbeits. Zijn deze twee producten dan ook geschikt voor hetzelfde meubilair om te gebruiken als beschermlaag? Voor het aanbrengen van een beschermlaag aan kozijnen, deuren en ander houtwerk bij je gevel is buitenbeits de beste optie. Tuinbeits kies je voor schuttingen en tuinhuisjes. 

                     Beits voor binnen

                     Heb jij mooie houten meubelen gekocht en wil je zo lang mogelijk genieten van de nieuwe look? Gebruik dan binnenbeits in plaats van standaard lak om ze te beschermen. Binnenbeits heeft de goede eigenschap dat het vochtregulerend is wat bij lak niet het geval is. 

                     Beits voor binnen heeft als eigenschap dat het goed bestand is tegen veelvuldig contact met huidvet. Huidvet vormt namelijk een bedreiging en als je je bedenkt hoe vaak je de houten leuning van een trap of bank aanraakt, besef je je dat de topmerken die binnenbeits ontwikkelen voor een lastige opdracht staan. Daarnaast is binnenbeits kras- en stootvast. Zo is een krasje of stootje door een nagel, arm of meubel niet meteen een ramp dankzij deze geschikte beits voor binnen. 

                     Je voorbereiden op de klus met beits

                     Je hebt de juiste houtbeits in huis gehaald en bent helemaal klaar om de klus te gaan klaren. Zorg er dan voor dat de randvoorwaarden aanwezig zijn om het best mogelijke resultaat neer te zetten. De houten ondergrond moet eerst geprepareerd worden voordat je met de beits aan de slag kunt gaan. Dit houdt in dat het hout droog, stof- en vetvrij gemaakt moet worden. Dit doe je met een ontvetter of verfreiniger. De laatste stap is het schuren van het houtoppervlak met droog schuurpapier. De eerste laag beits die je aanbrengt kun je vervolgens 5 tot 10% verdunnen.

                     Beits kleuren

                     Beits vind je in de online shop van De Verfzaak in de transparante variant en in dekkende kleuren. Transparante beits gebruik je wanneer je de authentieke look van het hout wilt behouden. Na het gebruik van dit type beits zijn de houtnerven en de structuur van het hout nog goed zichtbaar. Vaak zie je dat bij beits de kleuren wit en groen worden gebruikt, maar uiteraard zijn er bij ons nog meer kleuren verkrijgbaar.

                     De verschillende type beits

                     Binnen de categorie beits is er voldoende keuze bij De Verfzaak. Voor iedere houten meubel, ongeacht de vorm of staanplaats, hebben wij een geschikt product. Kijk gerust door onderstaande categorieën en laat je verrassen door ons aanbod op het gebied van goedkope beits. 

                     Beits bestellen bij De Verfzaak

                     In onze online webshop koop je snel en gemakkelijke goedkope beits. Onze beitsen zijn doorgaans laag geprijsd en we maken af en toe gebruik van een beits aanbieding. Wil je graag beits bestellen, maar heb je nog wat vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice! Onze specialisten hebben al jarenlange kennis van beits en kunnen je adviseren over de ins en outs van onze producten. Zo kies jij een goedkope beits met de hoogste kwaliteit!