• Lorem ipsum

Avis

Toon:
Toon:

Avis

Avis kent een lange rijke historie. De oprichting van AVIS dateert uit het jaar 1701. Het merk is vernoemd naar de familie Avis uit de Zaanstreek. In de Zaanstreek vonden veel verfmerken hun oorsprong maar de meeste zijn inmiddels verdwenen. Sinds 2005 is biochemie Coatings en het merk AVIS onderdeel van de PearlPaint groep in Lelystad.

Avis staat voor een uitgebreide lijn specialistische coatings en ondersteunende producten met een sterk probleemoplossend karakter voor de professionele schilder in de bouw en onderhoudssector.

Avis produceert en levert vloei- en kneedbare merkproducten voor herstellen, beschermen, onderhouden en reinigen. Alle producten zijn ontwikkeld voor specifieke toepassingen in de woon-en werkomgeving, de bouw en in de industrie. Denk hierbij aan producten zoals reinigingsmiddelen, verf, lak, beits, anti siliconen, ontvetter, verdunner en grondverf.

Producten van Avis bij De Verfzaak

Mocht je nu op zoek zijn naar een geschikt product voor reiniging of herstel/onderhoud producten? Dan ben je bij Avis op het juiste adres!

In ons assortiment hebben we verschillende producten zoals:

  • Avis Anti-Siliconen Vloeistof: Speciaal ontwikkeld voor ondergronden die met siliconen besmet zijn, bijvoorbeeld als gevolg van het gebruik van siliconen kitten. Dit product voorkomt kratervorming en vissenogen en geeft een beter resultaat. De Avis Anti-Siliconen Vloeistof aan vrijwel alle watergedragen lakken en vernissen worden toegevoegd, zowel binnen als buiten. Daarbij beïnvloedt het de eigenschappen van de lak en vernis niet.