• Lorem ipsum

Bison

Toon:
Toon:

Bison

Bison ontwikkelde zich in de afgelopen 80 jaar met succesvolle producten op het gebied lijmen en kitten. Denk bijvoorbeeld aan de Bison Houtlijm, Bison Montagekit, Bison Secondelijm en nog vele andere productgroepen. De naamsbekendheid van dit merk is nagenoeg 100%. Bison is al decennia marktleider in het lijm- en kitsegment met in sommige productgroepen marktaandelen tot 90%. Bison is de basis van elke klus, mede door het ongeëvenaard brede aanbod. Voor (kritische) doe-het-zelvers. Bevestigen, repareren, monteren en afdichten. Binnen, buiten, in de tuin, de caravan en op de boot. Bison is inmiddels niet meer weg te denken uit de bouwmarkt en biedt voor iedere klus een krachtige oplossing. 

Wie lijmt zegt, zegt Bison!

Producten van Bison bij De Verfzaak

We hebben een aantal producten op een rijtje gezet zodat je een mooi overzicht hebt van de producten:

  • Bison Siliconenkit Sanitair: geschikt voor het afdichten van voegen, naden en kieren in badkamers, keukens, toiletten en douches. Specifiek voor afdichtingen in sanitaire en keramische toepassingen zoals voegen tussen wandtegels en badkuipen, douchecabines, wastafels, aanrecht, gootstenen en tussen betegelde wanden .
  • Bison Houtlijm Supersterk D2: hoogwaardige hout voor binnen (d-2 norm), dus niet waterbestendig. Super sterk. Droog transparant op. Toepassingsgebied: hout op hout een zacht- en hardboard, kunstharsplaat en spaanplaat op hout.
  • Bison Siliconenkit glas: geschikt voor het afdichten van voegen, naden en kieren in de woning, glasbouw, vitrinebouw, auto, boot en caravan. Speciaal voor het lijmen en voegen blank glas, volglasaquaria, vitrines, etalageruiten, glazen terraria, waterbekkens en (dubbel)glasconstructies.