• Lorem ipsum

Betonlookverf: wat is het en hoe breng je het aan?

23 Jul 2020

Wat is betonlook verf?

Hoewel deze verf niet door ieder verfmerk wordt aangeboden, is betonlook verf trending! Deze verf met een betonnen uitstraling geeft je woon-, slaap- of studeerkamer een modern en tijdloos aanzicht. Je kunt betonlook verf gebruiken voor je muur of op houten oppervlakten. Voordeel van betonlook muurverf is dat het gemakkelijk en snel verwerkbaar is. Het rendement van 1 liter zit tussen de 17 en 20m². 

Betonlook verf kleuren

Bij De Verfzaak zijn 14 verschillende betonlook verf kleuren verkrijgbaar van het merk L'Authentique. Het betreft de volgende kleuren:

Weet je niet zeker of dit de geschikte kleur is? Bestel dan een staaltje!

Betonlook verf aanbrengen

  1. Zorg er eerst voor dat de ondergrond goed is schoongemaakt en vrij is van eventuele stof of andere vuiligheden. Daarna kan je de ondergrond voorzien van een geschikte voorstrijk of primer. Indien het een nieuw gestucte muur betreft, dan is het aan te raden om de muur voor te strijken met Drost Devecryl Voorstrijk Dekkend. Werk je op een houten oppervlak? Kies dan voor de L'Authentique Betonlookverf Primer.
  2. Nu je de ondergrond hebt gedaan, ga je verder met het aanbrengen van de betonlook verf. Op een muur kan je zowel met een kwast als met een verfroller werken. Betonlook muurverf dat verwerkt is met een kwast krijgt een streperig effect, en wanneer je werkt met een roller krijg je een muur zonder strepen. Op hout werk je altijd met een kwast.

Tip: Zorg dat je altijd werkt vanuit 1 pot. Deze verf is gemaakt op basis van natuurlijke pigmenten, waardoor er verschillen kunnen optreden tussen potten.

Betonlook verf kopen

Bij De Verfzaak is L'Authentique verkrijgbaar in 14 verschillende betonlook verf kleuren. Heb je vragen over deze betonnen verf of over iets anders? Neem dan contact op met onze klantenservice.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »